Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Inga Ametere atņem "Ķekavai" uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Inga Ametere atņem "Ķekavai" uzvaru
Foto: floorball.lv

Aizraujoši šovakar risinājās Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle starp "Ķekavas Bulldogs" un "Ķekavu". FK "Ķekava" spēles vidū izvirzījās vadībā ar 4:1, bet zaudēja papildlaikā ar 4:5, trīs pēdējos vārtus buldodžu labā guva Inga Ametere.

Ķekavas novada abu sieviešu komandu derbiji vienmēr ir ļoti principiāli. Izņēmums nebija arī šovakar, kad uzvarētājas Ķekavas sporta namā tika noskaidrotas tikai papildlaikā. Spēles rezultātu 23.sekundē atklāja "Ķekavas Bulldogs" uzbrucēja Līga Vancāne – 1:0. Tomēr jau pirmajā trešdaļā vadības grožus pārņēma FK "Ķekava", kas pirmajā pārtraukumā devās ar vienu vārtu pārsvaru (2:1), bet mača vidū pēc Paulas Brunovskas precīza metiena ieguva pat triju vārtu handikapu – 4:1.

Tomēr, kā izrādījās vēlāk, "Ķekavas Bulldogs" nemaz nedomāja padoties, lai gan piecas minūtes pirms pamatlaika beigām zaudēja ar 2:4. Tieši tajā brīdī "izšāva" buldodžu rezultatīvākā spēlētāja Inga Ametere, kura līdz tam šovakar bija izdarījusi tikai vienu piespēli. Divi viņas gūtie vārti ievadīja spēli pagarinājumā – 4:4. Arī papildlaikā izcēlās tieši Inga, jau otrās minūtes sākumā kārtējo reizi sarūgtinot "Ķekavas" vārtsardzi – 5:4. Uzvaru un divus punktus turnīra tabulā ieguva "Ķekavas Bulldogs", bet "Ķekavai" jāsamierinās ar vienu punktu.

Par labāko spēlētāju "Ķekavas Bulldogs" sastāvā tika atzīta Inga Ametere, kura ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākā, viņas komandas biedrenei Līgai Vancānei 3 (2+1) punkti. Labākās spēlētājas gods "Ķekavas" rindās tika Paulai Brunovskai, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Gundega Vancāne.

FK "Ķekava" pārstāvis Artis Drēziņš pēc papildlaikā piedzīvotā zaudējuma savas komandas neveiksmi, komentēja ļoti lakoniski, uzsvērdams, ka kamēr viņa padotās nespēs nosegt Ingu Ameteri, tikmēr "Ķekava" nevarēs uzvarēt "Ķekavas Bulldogs".

"Ķekavas Bulldogs" - FK "Ķekava" 5:4 PL (1:2, 1:2, 2:0, 1:0)

Metienu attiecība:
25:31 (10:9, 7:11, 7:10, 1:1)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Inga Ametere 4 (3+1), Līga Vancāne 3 (2+1), Kristīna Degina 2 (0+2).
FK "Ķekava" – Gundega Vancāne 2 (1+1), Evija Poļakova 1 (1+0), Paula Brunovska 1 (1+0), Laura Vancāne 1 (1+0), Elīza Elizabete Bērziņa 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2014-10-15 00:54, pirms 10 gadiem
Tas ir kaut kas...