Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" zaudē Tartu, "Lekrings" - Kocēnos

"Ķekavas Bulldogs" zaudē Tartu, "Lekrings" - Kocēnos
Anna Ankudinova (Ķekavas Bulldogs)
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Otro dienu pēc kārtas viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle notika Tartu, kur Igaunijas izlase šoreiz uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Pārliecinošu uzvaru ar 7:1 guva igaunietes, bet goda vārtus ķekaviešu labā iemeta Anna Ankudinova. Bez goda vārtiem nācās palikt Cēsu "Lekringam", kas Kocēnos ar 0:8 piekāpās "Rubenei". Kocēnu komandas vārtsardze Ilga Jēkabsone atvairīja visus 28 cēsnieču metienus.

"Ķekavas Bulldogs" pret Igaunijas izlasi gūst tikai goda vārtus

Vakar Tartu viesojās FK "Ķekava", kas igaunietēm spēja izrādīt labu pretsparu, piekāpjoties tikai ar 3:5. Šodien tāds pats pārbaudījums sagaidīja komandu "Ķekavas Bulldogs", kam tā bija pirmā tikšanās ar Igaunijas sieviešu izlasi. Pirmā perioda laikā tika gūti tikai vieni vārti - rezultātu atklāja laukuma saimnieces (1:0). Otrajā trešdaļā pretinieces iemeta vēl divus golus, izvirzoties vadībā ar 3:0. Tikai 48. minūtē, kad rezultāts bija jau 0:5, vārtus iemeta ķekavietes - 1:5, gols Annas Ankudinovas kontā. Kā vēlāk izrādījās, tie komandai "Ķekavas Bulldogs" šajā mačā bija goda vārti, Igaunijas izlase svinēja pārliecinošu uzvaru ar 7:1.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Kirke Pollisinska, kuras kontā viens gols. Rezultatīvākās viņas komandā bija Kristi Rikberga ar 3 (1+2) punktiem un Merli Suvari ar trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī Diana Klavana, kuras kontā divi goli. Par labāko starp ķekavietēm atzina vienīgo vārtu autori Annu Ankudinovu. Igaunijas sieviešu izlasei pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 20 punktu un 3. vieta. "Ķekavas Bulldogs" joprojām 12 punktu un 4. vieta.

Igaunijas izlase - "Ķekavas Bulldogs" 7:1 (1:0, 2:0, 4:1)
Metienu attiecība:
34:26 (12:10, 11:9, 11:7)
Rezultatīvākās:
Igaunijas izlase - Kristi Rikberga 3 (1+2), Merli Suvari 3 (0+3), Diana Klavana 2 (2+0), Kirke Pollisinski 1 (1+0), Berite Olla 1 (1+0), Margita Kērutaja 1 (1+0), Reti Vārta 1 (1+0), Jane Klavana 1 (0+1).
"Ķekavas Bulldogs" - Anna Ankudinova 1 (1+0).

"Rubene" atstāj sausā "Lekringu"

Līdere "Rubene" Kocēnu sporta namā tikās ar Cēsu "Lekringu", kas, debitējot augstākajā sabiedrībām, pagaidām pie punktiem vēl nav tikusi, tāpēc ieņem vietu turnīra tabulas diametrāli pretējā pusē. Šī abām vienībām bija jau trešā tikšanās reize, iepriekš "Rubene" bija uzvarējusi ar 14:1 un 11:1. Kocēnietes, kurām arī šīsdienas mačā viennozīmīgi piederēja favorīšu gods, jau pirmā perioda laikā pēc Jutas Muravskas, Simonas Grāpēnas un Ievas Ločmeles trāpīgajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 3:0. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieču pārsvars bija sasniedzis septiņus vārtus (7:0), bet visā spēlē "Rubene" bija pārāka ar 8:0. Jāpiebilst, ka "Lekringa" meitenēm tā bija pirmā reize ELVI līgā, kad viņām neizdevās gūt vismaz vienus vārtus.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta Lība Daija Mikova, kura guva divus vārtus. Pa diviem goliem arī Ievas Ločmeles un Jutas Muravskas kontā, 2 (1+1) punktus sakrāja Simona Grāpēna, bet rezultatīvākā ar trim piespēlēm bija Evita Rudzīte. "Rubenes" vārtsardze Ilga Jēkabsone atvairīja visus 28 pretinieču metienus. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komanda saņēma Jolanta Kļava. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 30 punktu, pirmā vieta un piecu punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju. "Lekringam" punktu joprojām nav, tāpēc attiecīgi jāsamierinās ar pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.