Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Pēc graujošās uzvaras “Ķekava” gaida ciemos viešņas no Kocēniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pēc graujošās uzvaras “Ķekava” gaida ciemos viešņas no Kocēniem
FK "Ķekava"
Foto: FK Ķekava

Vienīgajā šīvakara Elvi sieviešu florbola līgas mačā FK “Ķekava” savās mājās uzņems “Rubene-1” vienību, lūkojot turpināt dienu iepriekš lieliski uzņemto rezultativitāti, kad vienā spēlē izdevās iemest 19 vārtus.

FK “Ķekava” – “Rubene-1” pulksten 17:00 Ķekavā

Ķekavas vienība savu pirmo maču pret “Rubenes” galveno komandu aizvadīja gana neveiksmīgi, piedzīvojot zaudējumu ar 3:11. Pēc tam kalendārā bija ilgāks pārtraukums un savu otro maču komanda aizvadīja tikai vakar, kad jau pirmajā trešdaļā bija pilnībā izšķīrusi mača likteni pret “NND/RJTC”, tajā gūstot desmit bezatbildes vārtus. Kaut arī turpinājumā rezultativitāte nedaudz samazinājās, tika izcīnīta šī čempionāta pārliecinošākā uzvara, turnīra tabulas pastarītes saplosot ar 19:2. Par labāko spēlētāju FK “Ķekava” treneri atzina Aiju Kantinieci, kura pie punktiem netika, kamēr Paula Metāla guva 6 (2+4) punktus, bet Ieva Bušmane iemeta piecus vārtus, ar 8 (8+0) punktiem arī esot komandas rezultatīvākā spēlētāja turnīrā. Izcīnītā uzvara gan neļāva pakāpties augstāk par sesto vietu turnīra tabulā, bet uzvara šīvakara mačā noteikti ļautu apsteigt gan Cēsu, gan, iespējams, arī Līgatnes vienības un ielauzties labāko komandu kvartetā.

Ne tik sen savu līdz šim pēdējo maču aizvadīja “Rubene-1”, kad vāji nospēlētās pēdējās desmit minūtes pret Cēsu “Lekrings” neļāva turpināt perfekto bilanci ar maksimālo punktu skaitu. Cēsnieces tika apspēlētas vien pēcspēles metienu sērijā, līdz ar to “Rubene-1” iekrājusi astoņus punktus plānoto deviņu vietā. Tabulā tas ļauj atrasties trešajā vietā. Pēdējā mačā par labāko komandā atzina vārtsardzi Esteri Elbretu, bet rezultatīvākā bija Madlēna Rozīte, kura izdarīja trīs piespēles. Rozīte arī ir vineības sezonas rezultatīvākā spēlētāja, trijās cīņas iekrājot jau 13 (6+7) punktus. Tuvākā sekotāja spēlējošā trenere Linda Līce tikmēr iekrājusi vien 6 (2+4) punktus.