Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

NND gatavas atgūt līderpozīcijas

NND gatavas atgūt līderpozīcijas
NND Rīga
Foto: NND Rīga

Pēc teju mēneša ilga pārtraukuma ar spēli "Electrum OC" hallē atsāksies Elvi sieviešu florbola līga. Savā starpā sacentīsies "NND Rīga" un FK "Ķekava". Rīdzinieces uzvaras gadījumā atgūs līderpozīcijas tabulā.

"NND Rīga" florbolistes turnīra tabulā ar 22 punktiem desmit mačos atrodas otrajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no pēdējo gadu nemainīgām čempionēm "Rubeni", kas arī aizvadījusi desmit cīņas. Tikmēr FK "Ķekava" aizvadījusi deviņas spēles, nopelnot deviņus punktus, kas ir piektais labākais rādītājs līgā. Ņemot vērā, ka Igaunijas izlase izslēgšanas turnīrā nevarēs spēlēt, par startu izslēgšanas turnīrā "Ķekava" var būt gana droša, ņemot vērā, ka virslīgas jaunpienācējas Cēsu "Lekrings" pašlaik vēl pie punktiem nav izdevies tikt.

Abas komandas savā starpā šosezon tikušās jau trīs reizes, turklāt pēdējā no tām bijusi abām vienībām pēdējā notikusī cīņa. Tajā "NND Rīga" viesos bija pārāka ar rezultātu 12:3 (3:2, 4:0, 5:1), kaut arī pēc pirmās trešdaļas pārsvars bijis minimāls. Šajā mačā Santa Torstere izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, kamēr Karīnai Saidovai četras rezultatīvas piespēles. Iepriekšējās cīņas izvērtās spraigākas, "NND Rīga" izcīnot uzvaras ar rezultātu 7:3 (1:1, 2:0, 4:2) un 8:2 (3:1, 1:1, 4:0). Kā redzams, pirmās trešdaļas allaž bijušas gana spraigas, tomēr 60 minūšu cīņā rīdzinieces allaž izcīnījušas vairāk vai mazāk pārliecinošu panākumu.

"NND Rīga" komandas rezultatīvākā spēlētāja šajā sezonā ir Santa Torstere, kura izcēlusies ar 26 (16+10) punktiem, kamēr Gunitas Kārkliņas rēķinā ir 19 (13+6) punkti. Ieva Priede iekrājusi 17, bet Paula Egle – 16 punktus. Interesanti, ka Saidova, kurai pēdējā duelēšanās reizē bija četras piespēles, sezonā kopumā ir vien divreiz vairāk punktu – 8 (1+7).

FK "Ķekava" komandā neviena no florbolistēm nav savākusi pat desmit rezultativitātes punktus. Rezultatīvākā ir Agnese Broliša, kurai 9 (5+4) punkti. Lauras Skujevskas rēķinā ir 8 (6+2) punkti, bet Elīzai Elizabetei Bērziņai pašlaik 7 (4+3) punkti. Interesanti, Ķekavas klubs pieteicis čempionātam 30 spēlētājas, no kurām desmit vēl nav aizvadījušas nevienu maču.


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.