Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

FK "NND" uzvar Liepājā un pakāpjas uz 1.vietu

FK "NND" uzvar Liepājā un pakāpjas uz 1.vietu
FK "NND"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm debitante "NND" šodien viesojās Liepājā, kur ar 6:1 sakāva turnīra pastarīti LiepU, ar desmit punktiem kļūstot par čempionāta līderi. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Ilze Justamente.

FK "NND" spēli Liepājā pret vietējo LiepU sāka ar diviem Ilzes Justamentes gūtiem vārtiem, pirmie no tiem fiksēti jau 33.sekundē – 2:0. 10.minūtē liepājniecēm misējās, bumbiņu netīšām raidot savos vārtos – 0:3. 24.minūtē LiepU rezultatīvākā spēlētāja Kate Gārde pārspēja FK "NND" vārtsardzi Liānu Aldiņu, bet, kā vēlāk izrādījās, tie bija mājinieču goda vārti šajā mačā – 1:3. Pēc otrās trešdaļas viešņas atradās vadībā ar 5:1, bet visā spēlē FK "NND" svinēja pārliecinošu panākumu ar 6:1.

Rezultatīvākā FK "NND" sastāvā ar trim iemestiem goliem bija Ilze Justamente, divi – Santas Mucenieces kontā, bet pa divām piespēlēm savāca Elīna Ivanova un Māra Stapkēviča. Pēc šī panākuma FK "NND" ar desmit punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 1.vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.