Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Trillerī par bronzu uzvar "RSU Runway/Salming"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Trillerī par bronzu uzvar "RSU Runway/Salming"
"RSU Runway/Salming"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien tika noskaidrotas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas bronzas godalgu īpašnieces. Vienīgajā spēlē par bronzas medaļām "RSU Runway/Salming" tikai pagarinājumā ar 4:3 pieveica "Ķekavu", uzvaras vārtus guva Diāna Isjomina.

Spēle, kura notika Spuņciemā, bija ārkārtīgi sīva un līdzīga. Pirmajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 15. minūtē "Ķekavas" meitenes vadībā izvirzīja Gundega Vancāne (1:0). Otrajā periodā (27. minūtē) rīdziniece Santa Torstere panāca izlīdzinājumu (1:1), tomēr otrajā pārtraukumā labākā noskaņojumā varēja doties ķekavietes, jo 34. minūtē Katrīna Banka atguva viņām vadību – 2:1.

Kad 49. minūtē Katrīna Banka guva savus otros vārtus, panākot jau 3:1, varēja domāt, ka mača liktenis jau izšķirts. Tam gan nepiekrita "RSU Runway/Salming" florbolistes – 53. minūtē Santa Torstere rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, bet 57. minūtē Signe Ose jau panāca izlīdzinājumu – 3:3. Līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās, tādēļ uzvarētāju noskaidrošana bija jāatliek uz spēles pagarinājumu.

Papildlaiku "Ķekavai" nācās sākt mazākumā, jo pamatlaika pēdējā (!) sekundē noraidījumu uz divām minūtēm par attāluma neievērošanu bija saņēmusi Ieva Berga. Skaitlisko mazākumu ķekavietes izturēja, tomēr iniciatīva piederēja "RSU Runway/Salming". 68. minūtē tā realizējās vārtu guvumā – Lindas Brokānes piespēli izmantoja Diāna Isjomina.

Līdz ar to čempionāta bronzas godalgas tika "RSU Runway/Salming", "Ķekavai" jāsamierinās ar 4. vietu, bet par to, ka šodien par Latvijas čempionēm kļuva Kocēnu "Rubene", vicečempioņu titulu atstājot "Valmiera/Vinda" meitenēm, jau ziņojām.

Uzreiz pēc spēles par bronzas medaļām portāls Sportacentrs.com sazinājās ar "RSU Runway/Salming" treneri Andri Pīlupu uz apsveica ar izcīnīto panākumu. Jautāts par spēles gaitu, Pīlupa kungs pastāstīja, ka, lai arī viņa komandai traumu dēļ šodien nevarēja palīdzēt Tatjana Varša un Dace Spalva, meistarīgu spēletāju, lai izšķirtu mača likteni, ir pietiekoši. Laikam jau pusfināla sērijā piedzīvotais zaudējums joprojām liedza kā nakas koncentrēties, ja reiz rīdznieces nonāca zaudētājās ar 1:3.

Toties treneris ir priecīgs, ka beigās tomēr izdev'ās parādīt raksturu un lauzt cīņas gaitu, uzvarot papildlaikā. Tieši tādās spēlēs rūdās komandas gars.

Latvijas Hipolīzings florbola sieviešu Virslīga, 10. aprīlis:

"RSU Runway/Salming" - "Ķekava" – 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 1:0)
Metienu attiecība:
39:24 (8:7, 12:10, 14:5, 5:2)
Rezultatīvākās:
"RSU Runway/Salming" – Diāna Isjomina 3 (1+2), Santa Torstere 2 (2+0).
"Ķekava" – Katrīna Banka 3 (2+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-04-10 15:31, pirms 14 gadiem
Diāna!! Kurss Gan Cits!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-10 17:24, pirms 14 gadiem
rony112 rakstīja: Diāna!! Kurss Gan Cits!!!
Rembates lepnums

  +1 [+] [-]

, 2010-04-11 00:41, pirms 14 gadiem
shausmas rakstīja: Rembates lepnums
Vareetu taa buut