Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Ķekavas kārtējā divcīņa - vai pēdējā šosezon?

Ķekavas kārtējā divcīņa - vai pēdējā šosezon?
FK "Ķekava" pret "Ķekavas Bulldogs". Foto: Patriks Pauls Birķis

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks izspēlēta viena cīņa, kurā savā starpā sacentīsies abas Ķekavas komandas. Iespējams, abas vēl tiksies izslēgšanas spēļu turnīrā.

Pašlaik FK "Ķekava" ar 31 punktu 16 spēlēs ieņem otro vietu, par trim punktiem jeb vienas uzvaras tiesu atpaliek no "Rubenes", ar kuru sacentīsies regulārās sezonas pēdējā spēlē. Tikmēr "Ķekavas Bulldogs" 14 cīņās iekrāja desmit punktus, atrodoties komfortablā ceturtajā vietā, bez izredzēm pakāpties augstāk, kā arī bez draudiem nokrist zemāk par šo pozīciju. Ļoti iespējams, ka abām komandām vajadzēs krustot nūjas savā starpā pusfināla sērijā, taču tādā gadījumā FK "Ķekava" nepieciešama uzvara šodien, kā arī pēdējā spēlē pret "Rubeni". Turklāt vēl jācer, ka kaut kur kādu punktu pazaudēs trešā pretendente uz augstāko pozīciju "NND Rīga".

Trijās aizvadītajās šīs sezonas spēlēs allaž pārākas bijušas FK "Ķekava" spēlētājas, tiesa, ar katru cīņu viņu pārsvars palicis mazāks – pirmo reizi komandas savā starpā šosezon tikās 28.oktobrī, kad sezona jau labu laiku kā bija ieskrējusies un FK "Ķekava" svinēja graujošu 20:4 uzvaru. Mēnesi vēlāk panākums tika izcīnīts ar 15:4, bet janvāra vidū uzvara tika izcīnīta ar 8:4. Redzams, ka "Ķekavas Bulldogs" uzbrukums ir ļoti stabils, ar regulāri četriem gūtajiem vārtiem. Aizsardzība ir strauji uzlabojusies, taču ar to joprojām ir izrādījies par maz.

Cīņas sākums šodien paredzēts pulksten 13:00.


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.