Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" vēlreiz pārspēj "Ķekavu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" vēlreiz pārspēj "Ķekavu"
Klinta Mārtiņjēkaba (Lekrings)
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Pie otrās uzvaras tikusi ELVI florbola līgas sievietēm debitante "Lekrings" (Cēsis), kas šovakar arī savā laukumā un arī ar 7:5 pārspēja FK "Ķekava" florbolistes. Pa trim rezultativitātes punktiem cēsnieču labā guva Klinta Mārtiņjēkaba un Džeina Eglīte.

Virslīgas debitante "Lekrings" (Cēsis) ar "Ķekavu" spēkojās jau ceturto reizi. Pirmajās divās uzvaru svinēja ķekavietes - 8:3 un 7:4, bet pirms 20 dienām Ķekavā savu pirmo uzvaru ELVI florbola līgā svinēja cēsnieces - 7:5. Šodien "Ķekava" bija ieradusies Cēsīs, lai revanšētos, bet pirmā perioda vidū zaudēja vārtus pēc Klintas Mārtiņjēkabas metiena - 0:1. Otrās trešdaļas sākumā cēsniece Elīna Tauriņa panāca jau 2:0. Perioda vidū pēc ķekaviešu Nensijas Šimkūnas un Ievas Bušmanes metieniem rezultāts kļuva neizšķirts (2:2), bet pirms pēdējā perioda vienu vārtu pārsvars tomēr bija "Lekringam". Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts jau atkal bija neizšķirts (5:5), bet uzvaru Cēsu komandai nodrošināja Paulas Sloģes precīzais metiens (6:5), kā arī Džeinas Eglītes raidījums tobrīd jau tukšajos viešņu vārtos - 7:5.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Liliāna Jakovicka, kuras kontā viens vārtu guvums. Paula Sloģe izcēlās ar diviem goliem, bet rezultatīvākās ar trim goliem katrai bija Klinta Mārtiņjēkaba un Džeina Eglīte. Par labāko starp ķekavietēm atzina Elīzu Elizabeti Bērziņu, kura, tāpat kā Ieva Bušmane, izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir jau seši punkti, bet joprojām pēdējā vieta. "Ķekavas" kontā deviņi punkti un piektā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...