Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Čempionēm uzvara pār "Ķekavas Bulldogs"

Čempionēm uzvara pār "Ķekavas Bulldogs"
Kocēnu "Rubene"
Foto: floorball.lv

Otro uzvaru Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar savā laukumā tikai ar 5:4 pārspēja "Ķekavas Bulldogs". Uzvaras vārtus čempioņu labā guva Laura Gaugere.

"Rubenei" uzvara pār pērnās sezonas bronzas medaļniecēm šoreiz nāca ļoti smagi. Lai arī kocēnietes atklāja spēles rezultātu un ātri vien izvirzījās vadībā ar 2:0, pēc pirmā perioda viņām bija minimāls pārsvars – 2:1. 25.minūtē "Rubenes" spēlētāja Laura Gaugere ar precīzu metienu atjaunoja divu vārtu pārsvaru (3:1), bet uzreiz pēc tam sākās "Ķekavas Bulldogs" ofensīva – dažu minūšu laikā viešņas guva trīs vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 4:3. Interesanti, ka ķekavietēm visus punktus šajā mačā guva tikai divas spēlētājas – Līga Vancāne un Inga Ametere. 47.minūtē, kad bija piešķirts vienīgais noraidījums šajā spēlē, vārtus, spēlējot skaitliskajā mazākumā, iemeta laukuma saimnieces – pēc Edītes Bankavas piespēles ar precīzu metienu izcēlās Laura Gaugere – 5:4. Kā vēlāk izrādījās, tas bija pēdējais vārtu guvums šajā mačā - "Rubene" varēja svinēt otro panākumu divās spēlēs (5:4).

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina izšķirošo vārtu autori, kurai, tāpat kā viņas komandas biedrenei Edītei Bankavai, divi gūti vārti. Labākās gods "Ķekavas Bulldogs" sastāvā tika Ingai Ameterei, kurai 4 (3+1) punkti, ar 3 (1+2) punktiem izcēlās Līga Vancāne.

"Rubene" - "Ķekavas Bulldogs" 5:4 (2:1, 2:3, 1:0)

Metienu attiecība:
33:25 (15:11, 9:9, 9:5)
Rezultatīvākās:
"Rubene" – Laura Gaugere 2 (2+0), Edīte Bankava 2 (2+0), Zeltīte Bankava 2 (0+2), Zane Justamente 1 (1+0), Paula Egle 1 (1+0), Liene Adamane 1 (1+0), Unda Muravska 1 (0+1).
"Ķekavas Bulldogs" – Inga Ametere 4 (3+1), Līga Vancāne 3 (2+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.