Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" pret "Valmiera/Vinda" – fināls turpinās jau šodien

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" pret "Valmiera/Vinda" – fināls turpinās jau šodien
"Rubene" pret "Valmiera/Vinda"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Jau šodien, vienu dienu ātrāk, nekā iepriekš bija plānots, turpināsies Hipolīzings Latvijas florbola čempionāta sieviešu Virslīgas finālspēles starp Kocēnu "Rubeni" un "Valmiera/Vinda" meitenēm. Ja Kocēnu komanda, kas pēc pirmajām divām spēlēm izvirzījusies sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījusies vadībā ar 2:0, turpinās tādā pašā garā, rīt "Rubenes" meitenes varētu kārt kaklā jau savas sestās Latvijas čempionāta zelta medaļas.

"Valmiera/Vinda" florbolistes, kas pusfinālā sagādāja lielāko pārsteigumu sieviešu Virslīgā, izslēgdamas no cīņas par čempionu titulu potenciāli spēcīgākās "RSU Runway/Salming" spēlētājas, finālā pret savām tuvākajām kaimiņienēm – Kocēnu "Rubeni", izskatās aplam biklas. Pirmajā finālsērijas spēlē valmierietes zaudēja ar 1:16, otrajā – ar 1:9. Pie tam – Valmieras komanda cīņā dodas ar ļoti īsu rezervistu soliņu – tikai divām pilnām spēlētāju maiņām.

Protams, gribētos cerēt uz vēl kādu "Valmiera/Vinda" vēl šosezon sarūpētu pārsteigumu, tomēr, kā izskatās, tādu varam arī nesagaidīt. Nesagaidīsim kaut vai tādēļ, ka ļoti optimālā sportiskajā formā finālspēles ir sagaidījušas Kocēnu florbolistes, kuras spēlē brīvi, atraisīti, pie tam – nebaidās iesaistīt arī savu trešos maiņu. Iespējams, ka tiešām jauniņās valmierietes pagaidām pārāk respektē savas pieredzējušās pretinieces.

Šodien abas komandas spēkiem mērosies Kocēnu sporta namā, spēles sākums pulksten 20:00, bet ceturtais finālsērijas mačs paredzēts rīt pulksten 12:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā.

Ja par sieviešu Virslīgas čempionu titula izcīnīšanas dienu pagaidām varam tikai teoretizēt, tad par bronzas godalgām gan viss ir skaidrs – tās noteikti tiks pasniegtas jau rīt. Toties varam minēt, kam tās tiks – "RSU Runway/Salming" vai "Ķekavai"? Bronzas godalgu liktenis izšķirsies vienā vienīgajā mačā, kas notiks sestdien, 10. aprīlī, pulksten 13:00 Spuņciemā, nevis Valmierā, kā bija plānots sākotnēji.

Sieviešu Virslīgas finālsērijas kalendārs:

DatumsLaiksMājniekiViesiVietaRez.
03.04.13:30RubeneValmiera/VindaKocēni16:1
04.04.14:00Valmiera/VindaRubeneValmieras OC1:9
09.04.20:00RubeneValmiera/VindaKocēni
10.04.12:30Valmiera/VindaRubeneValmieras OC
10.04.13:00RSU Runway/SalmingĶekavaSpuņciems
*17.04.?RubeneValmiera/VindaValmieras OC
*18.04.?RubeneValmiera/VindaValmieras OC
*24.04.?RubeneValmiera/VindaValmieras OC

.*Ja būs nepieciešams

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kura komanda izcīnīs bronzas medaļas?

  • 13

  • 7