Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

RSU spraigā cīņā pārspēj "Ķekavas Bulldogs"

RSU spraigā cīņā pārspēj "Ķekavas Bulldogs"
RSU florbolistes un komandas galvenais treneris Ainārs Juškēvics
Foto: floorball.lv

Svarīgu uzvaru Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā šovakar izcīnījušas RSU florbolistes, kuras savā laukumā ar 5”3 pieveica komandu "Ķekavas Bulldogs". Uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) punktiem izcēlās Santa Neimane.

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā jau no pirmajām minūtēm ļoti aktīvi spēlēt centās viešņas - "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Pēc pirmā perioda rezultāts gan bija neizšķirts (1:1), bet otrās trešdaļas sākumā Inga Ametere ar precīzu metienu vadībā izvirzīja ķekavietes – 2:1. Periods tika aizvadīts sīvā cīņā, bet 35.minūtē rīdziniece Ieva Priede panāca 4:3 RSU labā. Kā vēlāk izrādījās, tie bija Rīgas komandas uzvaras vārti, jo pēdējā trešdaļā tika iemests tikai viens gols – Santa Neimane nostiprināja RSU uzvaru – 5:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Līga Cebule, bet rezultatīvākās bija Santa Neiname ar 3 (1+2) punktiem un Ieva Priede ar diviem gūtiem vārtiem. Labākās spēlētājas gods Ķekavas komandā tika Edītei Ozoliņai, bet rezultatīvākās bija Līga Vancāne ar 3 (1+2) punktiem un Inga Ametere ar diviem gūtiem vārtiem. RSU florbolistes šajā spēlē pa pretinieču vārtiem izdarīja 28 metienus, bet ķekavietes atbildēja ar 41 raidījumu. RSU pēc šīs uzvaras ar 21 punktu panāca FK "Ķekava", kas turnīra tabulā ieņem 2.vietu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.