Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekava" viesos piekāpjas "NND Rīgai"

"Ķekava" viesos piekāpjas "NND Rīgai"
"NND Rīga"
Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm vēl joprojām ir divas komandas, kam nav izdevies izcīnīt pirmos punktus. Arī šodien tas nebija pa spēkam bronzas medaļniecei FK "Ķekava", kas viesos ar 3:7 atzina vicečempiones "NND Rīgas" pārākumu. Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīta divu vārtu autore Paula Egle.

ELVI florbola līgas sievietēm vicečempione "NND Rīga" bronzas medaļnieci "Ķekavu" uzņēma Elektrum olimpiskajā centrā. 8. minūtē laukuma saimnieces Māras Stapkēvičas personā izmantoja savas komandas skaitlisko pārākumu - 1:0. Pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo gan bija kaujiniecisks neizšķirts (1:1), jo ar precīzu metienu 10. minūtē bija atbildējusi ķekaviete Alīna Logina. Otrajā trešdaļā "NND Rīga" iemeta divus bezatbildes golus (3:1), bet pēdējā periodā uz diviem viešņu vārtu guvumiem atbildēha ar veseliem četriem - 7:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autore Paula Egle. Divi goli arī viņas komandas biedrenes Evelīnas Nikolajevas kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ieva Dimante un Santa Torstere. Par labāko starp ķekavietēm atzina Alīnu Loginu, kura šajā mačā izcēlās ar diviem goliem. Pēc šīs uzvaras "NND Rīga" ar septiņiem punktiem pakāpās uz trešo vietu turnīra tabulā, bet "Ķekavai" punktu joprojām nav, tāpēc ar Cēsu "Lekringu" jādala pēdējā vieta.

"NND Rīga" - FK "Ķekava" 7:3 (1:1, 2:0, 4:2)
Metienu attiecība:
41:17 (16:4, 14:8, 11:5)
Rezultatīvākās:
"NND Rīga" - Paula Egle 2 (2+0), Evelīna Nikolajeva 2 (2+0), Ieva Dimante 2 (1+1), Santa Torstere 2 (1+1), Ieva Priede 2 (0+2), Māra Stapkēviča 1 (1+0), Alise Kazaine 1 (0+1), Gunita Kārkliņa 1 (0+1), Jana Filipsone 1 (0+1)
FK "Ķekava" - Alīna Logina 2 (2+0), Elīza Elizabete Bērziņa 2 (0+2), Elīna Drēziņa 1 (1+0), Evita Mackeviča 1 (0+1).
Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.