Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Lauvas revanšējas valmierietēm, "Ķekava" sagrauj liepājnieces

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lauvas revanšējas valmierietēm, "Ķekava" sagrauj liepājnieces
"Lauvām" ir par ko priecāties!
Foto: Renārs Buivids, Sportacentrs.com

Šodien notika divas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēles. "Rīgas lauvas/LSPA", spēlēdamas viesos, ar 5:4 revanšējās "Valmiera/Vinda" florbolistēm par vakar piedzīvoto zaudējumu, savukārt ķekavietes ar 16:3 sagrāva "Liepājas Universitātes" meitenes.

Tā nu bija iznācis, ka "Rīgas lauvas/LSPA" divu dienu laikā Valmierā viesojās jau otro reizi. Atgādināsim, ka vakar, kad rīdzinieces uz spēli bija ieradušās 11 cilvēku sastāvā (ieskatot divas vārtsardzes), viņas zaudēja diezgan bezcerīgi – ar 3:7. Šodien "Rīgas lauvām" bija vēl par vienu laukuma spēlētāju mazāk, toties rezultāts pavisam cits.

5. minūtē mača rezultātu atklāja rīdziniece Iveta Kreišmane (0:1). Mājiniecēm gan vajadzēja tikai 17 sekunžu, lai panāktu izlīdzinājumu – 1:1, precīzais metiens Luīzes Biļinskas kontā. Līdz pirmā perioda beigām abas komandas paspēja gūt vēl pa vienam golam – uz Daces Možeiko vārtu guvumu vēlreiz atbildēja Luīze Biļinska (2:2).

26. minūtē Līga Akmeņkalne izvirzīja vadībā laukuma saimnieces – 3:2. Toties otrās trešdaļas vidū spēlē notika neparedzēts lūzums – divu minūšu laikā viešņas pamanījās gūt trīs vārtus (3:5), divi precīzi raidījumi Maijas Driķes kontā, vēl vienā epizodē izcēlās Evelīna Garbare. Lai kā valmierietes mēģināja atspēlēties, neko vairāk par 50. minūtē Indras Beķeres gūtajiem vārtiem panākt viņam neizdevās...

"Rīgas lauvas/LSPA" treneris Jurijs Fedulovs portālam Sportacentrs.com atklāja, ka viņa komandas sastāva problēmas saistītas ar to, ka septiņas spēlētājas ir slimas, vēl viena vakardienas mačā guva traumu, tādēļ šodien nācies iztikt ar septiņām laukuma spēlētājām. Spēlēs likteni izšķīris tas, ka rīdzinieces savu situāciju turnīra tabulā vairs nevar uzlabot, toties valmierietes uz šodienas maču atnākušas jau kā uzvarētājas. Šodien "Rīgas lauvām", atšķirībā no vakardienas, labāk sekmējies ar savu iespēju realizēšanu, tāpēc rezultāts ir diezgan likumsakarīgs.

Ķekavā notikušajā spēlē viss bija skaidrs jau pēc pirmajām 20 minūtēm, kurās liepājnieces, kuras uz maču bija ieradušās tikai deviņas, paspēja ielaist septiņus vārtus – 7:0. Interesanti, ka otrais periods noslēdzās neizšķirti (3:3), tomēr kopējais rezultāts bija jau 10:3. Pēdējā trešdaļā laukuma saimnieces pieplusoja vēl sešus vārtus izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 16:3. Kristīne Grigorjeva un Lana Kuzņecova šajā mačā katra guva pa pieciem rezultativitātes punktiem.

Hipolīzings Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 7. marts:

"Valmiera/Vinda" - "Rīgas lauvas/LSPA"– 4:5 (2:2, 1:3, 1:0)

Metienu attiecība:
30:33 (6:10, 9:11, 15:12)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/Vinda" – Luīze Biļinska 2 (2+0).
"Rīgas lauvas/LSPA" – Maija Driķe 2 (2+0), Dace Možeiko 2 (1+1).

"Ķekava" - "Liepājas Universitāte" - 16:3 (7:0, 3:3, 6:0)

Metienu attiecība:
59:17 (20:6, 19:5,20:6)
Rezultatīvākās:
"Ķekava" – Kristīne Grigorjeva 5 (3+2), Lana Kuzņecova 5 (3+2), Dina Štāle 4 (3+1), Ieva Berga 3 (1+2), Elīna Drēziņa 2 (2+0), Paula Brunovska 2 (2+0), Gundega Vancāne 2 (0+2).
"Liepājas Universitāte" – Alise Ansone 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-07 19:17, pirms 14 gadiem
o paa