Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Sloģe: "Sākam izjust viena otru"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Sloģe: "Sākam izjust viena otru"
Cēsu "Lekrings" rindās labākā pret "Ķekavas Bulldogs" tika atzīta Paula Sloģe
Foto: Floorball.lv

Cēsu "Lekrings" sieviešu florbola komanda joprojām ir pirmās uzvaras gaidās. Spēlē pret "Ķekavas Bulldogs" pietrūka desmit minūtes un komandas labākā spēlētāja Paula Sloģe atzīst, ka pirmie punkti vairs neesot aiz kalniem. Savukārt Elizabete Pavlovska pēc "Rubenes" sausās uzvaras tik un tā uzsvēra, ka pašām varēja būt labāka momentu realizācija.

"Pret Ķekavas komandu mums izdevās lieliska saspēle, taču pietrūka momentu realizācija," pēc 3:0 uzvaras pār FK "Ķekava" atzina Elizabete Pavlovska, kura tika atzīta par spēles labāko spēlētāju. "Bija daudz neprecīzu metienu, turklāt arī pretinieču vārtsardze spēlēja pārliecinoši. Mums kā parasti ļoti labu maču aizvadīja Zeltīte Bankava."

Nākamo spēli valsts čempionvienība aizvadīs vien 15. oktobrī, kad savā laukumā sacentīsies ar citu turnīra tabulas vadošo komandu "Ķekavas Bulldogs", kas pašlaik cīnās bez neveiksmēm.

Citā mačā Cēsu "Lekrings" pret "Ķekavas Bulldogs" bija tuvu pirmajiem punktiem, jo vēl desmit minūtes pirms mača beigām rezultāts bija 5:5, taču tad trīs vārtus guva viešņas, izcīnot 8:5 uzvaru. Cēsu komandas rindās par labāko atzina Paulu Sloģi, kura gan ar rezultativitātes punktiem neizcēlās: "Ar katru spēli uzlabojam savu sniegumu. Spēle bija sīva, ātra ar daudz vārtu gūšanas iespējām. Šajā cīņā bijām vistuvāk pirmajiem punktiem sezonā, teikšu, ka mums pietrūka veiksmes. Sadarbība komandā aug ar katru spēli un sākam "izjust" laukumā vieta otru. Atliek piestrādāt pie realizācijas, tad situācija varētu kļūt patīkamāka arī tabulā."

Nākamo spēli Cēsu klubs aizvadīs 8. oktobrī, viesos tiekoties ar vēl vienu neveiksminieci FK "Ķekava", kas pašlaik arī zaudējušas visās spēlēs. Kaut arī sezona tikai uzņem apgriezienus, šajā mačā sāksies reāla cīņa par ceturto vietu, kas sezonas beigās nodrošinās tiesības spēlēt izslēgšanas turnīrā.