Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene" rāda spēku pret pastarītēm, buldodzēm pirmā uzvara

"Rubene" rāda spēku pret pastarītēm, buldodzēm pirmā uzvara
Liene Adamane (Rubene)
Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm uzstādīts jaunās sezonas rezultativitātes rekords – Kocēnu "Rubene" savā laukumā ar 18:2 sagrāva turnīra jaunpienācēju LiepU. Pirmo uzvaru šosezon izcīnījušas "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras viesos ar 8:6 pārspēja "Rīgas Lauvas"

"Rubene" rāda spēku pret pastarītēm

Kocēnu sporta namā nūjas krustoja čempione "Rubene", kura sezonu sākusi ne visa pārliecinoši, atrazdamās turnīra tabulas 3.vietā, kā arī Virslīgas jaunpienācēja LiepU. Pēc nospēlētām 15 minūtēm mājinieču pārsvars bija minimāls, jo uz Lības Daijas Mikovas un Paulas Egles metieniem ar vārtu guvumu bija atbildējusi Kate Gārde – 2:1. Pēc pirmā perioda Kocēnu komandai divu vārtu pārsvars – 4:2, bet otrajā un trešajā trešdaļā maisam gals bija vaļā. Otrajā periodā "Rubene" iemeta piecus bezatbildes vārtus (9:2), bet pēdējā vēl deviņus, un varēja svinēt jaunās sezonas pārliecinošāko uzvaru – 18:2.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām atzina Lieni Adamani, kura ar 5 (4+1) punktiem bija rezultatīvākā, kā arī tagad ar 11 (4+7) punktiem kļuvusi par rezultatīvāko visā līgā. Četras rezultatīvas piespēles Baibas Jurušas kontā, bet pa trim punktiem savāca Lība Daija Mikova, Edīte Bankava, Paula Egle un Juta Muravska. Par labāko starp liepājniecēm atzina abu vārtu autori Kati Gārdi. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar astoņiem punktiem pakāpās uz turnīra tabulas otro vietu.

Vancāne uguņo, "Ķekavas Bulldogs" gūst pirmo uzvaru

"Rīgas Lauvas" O.Kalpaka pamatskolas sporta zālē uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras šo sezonu bija sākušas ar diviem zaudējumiem. Lai arī pirmā perioda vidū pēc Kristiānas Grāvītes precīza metiena rīdzinieces izvirzījās vadībā ar 2:0, cīņas turpinājums "Rīgas Lauvām" nebija tik veiksmīgs – pēc pirmās trešdaļas viešņas ardamās vadībā ar 3:2, pēc otrās – ar 4:2, bet pēdējā spēles nogrieznī nosargāja šo savu pārsvaru un svinēja panākumu ar 8:6.

Izcila spēle padevās vienai no "Ķekavas Bulldogs" uzbrukuma līderēm Līgai Vancānei, kura viena pati guva sešus vārtus, kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Viņai labākās spēlētājas balva. Ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Inga Ametere. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Annu Ankudinovu, kuras kontā divi goli. Pa trim punktiem viņas komandā guva Ieva Ločmele un Liene Krauja. "Ķekavas Bulldogs" pēc šī panākuma pakāpās uz 5.vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.