Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Ķekavā cīņa par pirmo un par pēdējo pozīciju

Ķekavā cīņa par pirmo un par pēdējo pozīciju
FK "Ķekava"

Divas spēles šodien tiks aizvadītas Elvi sieviešu florbola līgā un abas tiks izspēlētas Ķekavā. Vispirms sacentīsies komandas, kas lūko regulārās sezonas uzvaras virzienā, bet pēc tam sagaidāma cīņa par pēdējo ceļazīmi uz pusfinālu.

"FK Ķekava" – "NND Rīga" pulksten 13:00 Ķekavā
Pirms nedēļas abas komandas jau aizvadīja savstarpējo spēli "NND Rīga" mājvietā. Kaut arī viešņas izvirzījās vadībā ar 4:2, otrās trešdaļas ievadā iekrāto pārsvaru nosargāt neizdevās un rīdzinieces triumfēja ar rezultātu 10:8. Ķekavas komandai tas neļāva pārņemt līderpozīcijas turnīra tabulā, savukārt "NND Rīga" pēc šīs uzvaras atkal reāli iesaistījās cīņā par pirmo vietu. Pašlaik gan "Ķekava", gan "NND Rīga" par četriem punktiem atpaliek no "Rubenes", taču komandām ir attiecīgi par vienu un divām nospēlētām spēlēm mazāk, līdz ar to jautājums par komandu, kas uzvarēs regulārajā sezonā joprojām ir atklāts. Pēdējā cīņā rīdziniecēm spilgtu cīņu aizvadīja Inga Ametere, atzīmējoties ar trim vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Sezonā kopumā gan ārpus konkurences ir Santa Torstere, kurai jau 41 (28+13) nopelnīts punkts. Interesanti, ka praktiski identiska statistika ir "Ķekavas" šīs sezonas uzbrukuma līderei Lindai Dadajevai, kurai ir par vienu vārtu guvumu mazāk, bet par vienu piespēli vairāk – 27+14.

"Ķekavas Bulldogs" – "Lekrings" pulksten 16:00 Ķekavā
Lai saglabātu kaut vai teorētiskas izredzes uz iekļūšanu pusfinālā, Cēsu "Lekringa" meitenēm šodien noteikti jāpārved uzvara no Ķekavas. To izdarīt būs ārkārtīgi grūti, jo komanda šosezon izcīnījusi tikai vienu panākumu, to paveicot pašā sezonas ievadā, kad "buldodzes" izdevās uzvarēt papildlaikā ar 11:10. Kopš tā laika cēsnieces šķīrušās no Latvijas izlases uzbrucējas Klintas Mārtiņjēkabas, visu smagumu uzbrukumā uzticot Džeinai Eglītei (15+13). Tikmēr Ķekavas komanda pamazām spējusi iesaistīt komandā vairākas spēlētājas, kas dažādu iemeslu dēļ sezonas pirmajā pusē nevarēja palīdzēt vienībai, ik pa laikam izrādot nopietnu pretestību arī lielā trijniekā komandām. Līga Vancāne ar 22 (8+14) punktiem ir komandas rezultatīvākā spēlētāja, bet Anna Mūrniece (12+9) atpaliek pavisam nedaudz. Savukārt Kristiāna Grāvīte (14+4) ir komandas labākā vārtu guvēja šajā sezonā.


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.