Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"SC Mēmele/Bauska" izrauj pirmo vietu veterānu turnīrā

"SC Mēmele/Bauska" izrauj pirmo vietu veterānu turnīrā
Ingus Panteļejevs (#15)
Foto: Floorball.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bauskā norisinājās piektais sabraukuma posms Latvijas florbola čempionātā veterāniem, pēc kura līderpozīcijas atguvuši "SC Mēmele/Bauska" florbolistim.

Pēc iepriekšējā posma, kas februāra vidū norisinājās Aizkrauklē, līderpozīcijas turnīra tabulā pārņēma "Ekskurzeme/Tukums", kuri uzvarēja visās trijās spēlēs, par diviem punktiem apsteidzot "SC Mēmele/Bauska" komandu, kas pērn kļuva par šīs vecuma grupas pirmajiem čempioniem.

Savā laukumā baušķenieki nostartēja pietiekami sekmīgi, lai atgūtu līderpozīcijas kopvērtējumā. Bauskas komanda jau pirmajā mačā ar 3:1 apspēlēja savus galvenos konkurentus no Kurzemes, pēc tam ar 9:3 pieveicot arī "Rīgas lauvas" un viegli ar 12:2 tiekot galā ar "Inčukalns/Taizels". Kaut arī "Ekskurzeme/Tukums" savās atlikušajās spēlēs ar būtisku pretestību nesastapās (10:3 pret Inčukalna komandu un 7:2 pret "lauvām"), tabulā viņiem nācies atkāpties uz otro vietu. Beidzoties priekšsacīkstēm "SC Memele/Bauska" ieguva 38 punktus, par vienu apsteidzot "Ekskurzeme/Tukums". Savukārt "lauvas" ar 11 punktiem ierindojās stabilā trešajā pozīcijā, Inčukalna florbolistiem izcīnot tikai divas uzvaras un četrus punktus.

Sezonas pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs ar 42 (24+18) punktiem ir baušķenieks Ingus Panteļejevs, aiz kura ierindojies komandas biedrs Agris Grandovskis, kurš iekrājis 30 (17+13) punktus. Trešais ar 29 (16+13) punktiem bijis Raimonds Ūdris no "Ekskurzeme/Tukums".

Abu sezonu griezumā (pirmo reizi šajā vecuma grupā komandas cīnījās pērn) rezultatīvākais ar 73 (42+31) punktu ir Grandovskis, bet labāko piecniekā ir tikai šīs komandas florbolisti, jo aiz Grandovska seko Sergejs Aleksandrovs (29+37), Ingus Panteļejevs (33+27), Jānis Kārkliņš (26+24) un Konstantīns Balzaris (34+16). Labākais no pārējiem ir Ūdris, kurš "Ekskurzeme/Tukums" rindās savācis 46 (25+21) rezultativitātes punktus.


"Bauskas" veterāni, foto: SportsBauska

Bauskas veterāni piedzīvo zaudējumu, taču saglabā pozīcijas

Latvijas florbola čempionātā veterāniem 45+ kategorijā kārtējais sabraukuma posms norisinājās Kocēnu sporta namā. Ne tas veiksmīgākais posms padevās abām tabulas vadošajām komandām.
Mārtiņa Maķevica (#6) rezultativitāte lielā mērā sekmēja "Talsu" trīs uzvaras savā mājas posmā, foto: Floorball.lv
1

"Talsu" veterāni savās mājās nostiprina pozīcijas

Kārtējais sabraukuma posms aizvadīts Latvijas florbola čempionātā veterāniem 35+ kategorijā. Tiekot pie divām uzvarām, tabulas galvgalī nostiprinājušies "Talsi".
Ēriks Akulovs (no kreisās)
3

"Lielvārde" neierodas uz sabraukumu, Akulovs kļūst par veterānu līgas visrezultatīvāko

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās kārtējais sabraukuma posms Latvijas čempionātā florbolā veterāniem. Labākās sekmes demonstrēja Kocēnu un Talsu vienības, bet "Lekrings Sr." spēlētājs Ēriks Akulovs pakāpās uz pirmo vietu līgas visu laiku rezultatīvāko sarakstā.