Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Veterānu 45+ čempionātā triumfē "SC Mēmele/Bauska"

Veterānu 45+ čempionātā triumfē "SC Mēmele/Bauska"
Čempione "SC Mēmele/Bauska"
Foto: Elīna Gruncka

Par Latvijas čempionāta florbolā veterāniem vecuma grupas 45+ turnīra uzvarētāju trešo gadu pēc kārtas kļuvusi komanda "SC Mēmele/Bauska", pārējās godalgotās vietas - Kocēnu "Rubenei" un "Ekskurzemei/Tukumam".

Šosezon senioru 45+ čempionātā piedalījās sešas komandas. "SC Mēmele/Bauska" un "Aizkraukle/Silarozes" kā regulārā turnīra pirmās un otrās vietas ieguvējas uzreiz bija sev nodrošinājušas vietu pusfinālā. Ceturtdaļfinālā "Ekskurzeme/Tukums" ar 10:4 sakāva komandu "Ķekava/Taizels", bet "Rubene" ar 5:0 pārspēja vienīgo dāmu vienību "Cielaviņu armija". Vienā pusfināla spēlē "SC Mēmele/Bauska" tikai pēcspēles metienos ar 6:5 pieveica "Ekskurzemi/Tukumu", bet "Rubene" papildlaikā ar 2:1 uzvarēja "Aizkraukli/Silarozes".

Spēlē par 5. vietu "Ķekava/Taizels" ar 9:3 uzvarēja "Cielaviņu armiju". Labāko spēlētāja balvas saņēma Māris Trepša un Agnese Broliša. Bronzas medaļas izcīnīja "Ekskurzeme/Tukums", kas ar 7:5 pārspēja "Aizkraukli/Silarozes". Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Aivis Tālbergs, bet aizkraukliešu rindās tādu pašu balvu saņēma Valdis Padoms. Finālspēles otrā periodā perioda sākumā "SC Mēmele/Bauska" ar 2:3 zaudēja Kocēnu "Rubenei", bet tad divus vārtus guva Konstantīns Balzaris, vēl vienus - Agris Grandovskis, un baušķenieki varēja svinēt uzvaru ar 5:3 un čempionu titula nosargāšanu. Labākā spēlētāja balva uzvarētāju rindās tika pasniegta Konstantīnam Balzarim, bet Kocēnu komandā par labāko atzina Ivo Meļķi.

Izslēgšanas spēļu rezultāti: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Bauskas" veterāni, foto: SportsBauska

Bauskas veterāni piedzīvo zaudējumu, taču saglabā pozīcijas

Latvijas florbola čempionātā veterāniem 45+ kategorijā kārtējais sabraukuma posms norisinājās Kocēnu sporta namā. Ne tas veiksmīgākais posms padevās abām tabulas vadošajām komandām.
Mārtiņa Maķevica (#6) rezultativitāte lielā mērā sekmēja "Talsu" trīs uzvaras savā mājas posmā, foto: Floorball.lv
1

"Talsu" veterāni savās mājās nostiprina pozīcijas

Kārtējais sabraukuma posms aizvadīts Latvijas florbola čempionātā veterāniem 35+ kategorijā. Tiekot pie divām uzvarām, tabulas galvgalī nostiprinājušies "Talsi".
Ēriks Akulovs (no kreisās)
3

"Lielvārde" neierodas uz sabraukumu, Akulovs kļūst par veterānu līgas visrezultatīvāko

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās kārtējais sabraukuma posms Latvijas čempionātā florbolā veterāniem. Labākās sekmes demonstrēja Kocēnu un Talsu vienības, bet "Lekrings Sr." spēlētājs Ēriks Akulovs pakāpās uz pirmo vietu līgas visu laiku rezultatīvāko sarakstā.