Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Klāt spēles par medaļām un jauniešu finālposms

30.jūlijs ir pirmspēdējā sacensību diena "SPIN FM Vasaras Florbola līgas 2012" turnīrā un paredzēts aizvadīt divas spēles – vispirms par bronzas medaļām Tautas grupā, bet pēc tam arī Elites grupas bronzas mačs. Paralēli izšķirošais posms "3pret3" jauniešu komandām.

Tautas grupā par trešo vietu spēkosies turnīra rezultatīvākā komanda "BalticMiles", kas pusfinālā ar 5:10 piekāpās "abone.lv" florbolistu priekšā. Jāpiebilst, ka "BalticMiles" bija vienīgā komanda pusfinālā, kas priekšsacīkstēs spēlēja A apakšgrupā. Otrajā pusfinālā "Shtelle" negaidīti pārliecinoši sagrāva "Babīte-2" florbolistus, kas grupu turnīru pabeidza bez zaudējumiem.

Vēlāk tiks izspēlēta arī spēle par 3.vietu Elites grupā. Tajā tiksies "Talsi", kas iepriekšējā vasarā "Unihoc" grupā ierindojās ceturtajā vietā, spēlē par bronzas medaļām izšķirošos vārtus ielaižot pēdējā sekundē, un "Florbolam.lv", kas pērn bija nepārspējami, triumfējot "Unihoc Elites" grupā. Šoreiz talsinieki pusfinālā līdzīgā cīņā ar 0:3 piekāpās "Quatro Pigeons", savukārt "Florbolam.lv" ar 7:11 zaudēja "Lielvārdei". Interesanti, ka grupu turnīros šo komandu dueļos labāki bija "Talsi" un "Florbolam.lv"...

Paralēli no pulksten 19:00 uz mazā laukuma norisināsies "3pret3" finālposms jauniešiem (11-15 gadu). Iespēju piedalīties finālā izcīnījušas visas komandas, kas piedalījās vismaz vienā priekšsacīkšu posmā, jo pavisam priekšsacīkstēs piedalījās piecas komandas – "FK ERK", "FK ETJR", "Salming", "Zebeginners" un "MyHorse". Savu dalību komandām nepieciešams apstiprināt, aizpildot reģistrācijas anketu.


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.