Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Pēdējā iespēja pieteikties Vasaras Florbola līgai

Vēl tikai vienu dienu iespējams pieteikties startam Vasaras Florbola līgas, kuras spēles notiks Rīgā, "Arkādijas" sporta kompleksā. Visās grupās kopumā šobrīd reģistrētas 15 komandas.

Rīga, Bauska, Rēzekne un Talsi. Tās ir tikai dažas no pilsētām, kas tiks pārstāvētas „Vasaras Florbola līgas 2011” turnīrā. Turklāt vēl vairākas komandas izskata iespēju pieteikt dalību.

Vēl šodien iespējams iesniegt savu pieteikumu aizraujošajam florbola turnīram zem klajas debess – „Vasaras Florbola līga 2011”. Pašlaik savu dalību apstiprinājušas jau 15 komandas. Turklāt sacensībās startēs ne tikai komandas no Rīgas un tās tuvākās apkārtnes (Ķekava, Jūrmala, Mārupe, Babīte), bet arī no tādām galvaspilsētai tālākām pilsētām kā Bauskas („Labi būs!”), Talsiem („Talsi/Wika wood”) un pat Rēzeknes („Rēzekne/Varska”). Galējais dalībnieku sastāvs būs zināms 1.jūnija rītā, jo vēl vairākas komandas apsver savu gatavību startēt šajā turnīrā.

Turnīra izspēles kārtība tiks precizēta komandu pārstāvju sanāksmē, taču ļoti iespējams, ka visas spēlēs vienā grupā, tiekot sadalītas divās apakšgrupās. Pēc priekšsacīkšu rezultātiem labākās komandas turpinās cīņu par „Unihoc Elites” uzvarētāju lauriem, bet pārējās cīnīsies „Unihoc” grupas izslēgšanas turnīrā.

Jāpiezīmē, ka vēl ir divas brīvas vietas arī komandā „Unihoc Summer Team”, kas tika izveidota, lai dotu iespēju spēlēt tiem, kuriem nav iespējams pašiem izveidot komandu. Ja arī Tu vēlies spēlēt, bet neesi atradis komandu, raksti un janka.jansons@gmai.com, lai varētu iekļaut Tevi komandas sastāvā.

Gaidīsim arī Tavas komandas pieteikumu šīs vasaras lielajam notikumam – "Vasaras Florbola līga 2011". Florbols vieno!

Komandas savu dalību var pieteikt turnīra oficiālajā mājaslapā vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu janka.jansons@gmail.com.

Plašāku informāciju iespējams iegūt, aplūkojot turnīra Nolikumu.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga 2011


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.