Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Vasaras Florbola līga: Tiks noskaidroti šīs vasaras čempioni

Jānis Pārums

Vasaras Florbola līga: Tiks noskaidroti šīs vasaras čempioni
Henrijs Uzraugs

Neatkarīgi no laika apstākļiem 29.jūlijā tiks noskaidroti 2011.gada „Vasaras Florbola līgas čempioni” gan „Unihoc Elites” grupā, gan „Unihoc” grupā.

28.jūlijā tika ieplānotas spēles par 3.vietu, taču uznākušais lietus lika ieviest korekcijas un spēles pārcelt uz „Zelta Boulinga centru”. Šoreiz jau laikus padomāts par rezerves variantu. Pirmā finālspēle par uzvaru „Unihoc” grupā starp „Rēzekne/Varska” un FK „Rīga” komandām ieplānota pulksten 18:30 NSB „Arkādija” laukumā, kur spēlēts līdz šim. Nelabvēlīgo laika apstākļu gadījumā operatīvi pārcelsimies uz Olimpisko Sporta centru un cīņas aizvadīsim tur ar sākuma laiku 19:00. Pēc šīs spēles noskaidrosim arī absolūti labāko komandu, jo „Unihoc Elites grupā” par zeltu cīnīsies „Ķekava” un „Florbolam.lv”.

Pēdējos mačos notiks cīņa ne tikai par augstāku vietu turnīra noslēguma tabulā, bet arī par rezultatīvākā spēlētāja titulu. „Unihoc Elites” grupā tuvu panākumam ir Henrijs Uzraugs („Ķekava”), kurš iespējis 43 punktus. Viņam seko Pēteris Zeltiņš („Labi būs”, 38), Ainārs Juškēvičs („Florbolam.lv”, 38) un Jānis Jansons („Florbolam.lv”, 37). Ne mazāk spraiga situācija ir arī „Unihoc’ grupā, jo 48 punkti ir Ērikam Akulovam (FK „Rīga”), bet punkts mazāk viņa komandas biedram Alvim Dālem. Savs sakāmais būs arī „Rēzekne/Varska” uzbrukuma līderim Andrejam Cvetkovam – viņam 45 punkti.

Informāciju sagatavoja:
Dāvis Dedumets, Biedrības Florbolaziņas.lv valdes loceklis