Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Otro vasaru pēc kārtas florbolisti pulcēsies Arkādijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pērn florbols iekaroja Arkādijas apkārtni, kur divus mēnešus norisinājās spraigas cīņas zem klajas debess, cīnoties par uzvaru "Vasaras Florbola līga 2011" turnīrā. Klāt jauna vasara, līdz ar to tuvojas jaunas cīņas.

Siltais laiks pamazām sāk sevi pieteikt arvien vairāk, florbolisti jau labu laiku kā beiguši cīņas dažādos līmeņos Latvijas čempionātā, tādēļ jāsāk gatavoties spēlēšanai dažādos vasaras turnīros. Kā viens no lielākajiem brīvdabas turnīriem jau otro gadu norisināsies "Arkādijas Sporta namā" Rīgā, kur tiks aizvadītas cīņas par tituliem "Spin FM Vasaras Florbola līgā 2012".

Aizvadītajā vasarā šajā ģeogrāfiski izdevīgajā vietā, uz kuru visnotaļ ērti ir nokļūt no abām Daugavas krasta pusēm, tika aizvadīts pirmais turnīrs, kas pulcēja 16 komandas. Gandrīz divu mēnešu ilgās cīņās par čempioniem kļuva "Florbolam.lv", kas dramatiskā finālspēlē ar rezultātu 8:7 pēcspēles metienu sērijā pieveica "Ķekavu".

Otrā vasaras florbola sezona sāksies 10.jūnijā, bet medaļu dalīšana paredzēta jūlija pēdējā dienā. Pavisam cīņa ieplānota četrās grupās – Elites grupa vīriešiem, Tautas grupa vīriešiem, sieviešu grupa, kā arī grupa junioriem (15.-16.g.v. jauniešiem). Paralēli uz blakus laukuma norisināsies arī sacensības jauniešiem florbolā "3 pret 3", kur cīņas norisināsies uz florbola mazajiem vārtiem bez vārtsargiem.

Līdzīgi kā pērn, arī šovasar Arkādijā uz specializētā seguma norisināsies spraigas cīņas, kurās tiks noskaidroti čempioni "Spin FM Vasaras Florbola līga 2012" turnīrā. Paralēli uz blakus ierīkotā laukuma sacentīsies arī jaunieši florbolā "3 pret 3", līdz ar to turnīrs būs vēl apjomīgāks un pieejamāks dažādiem florbola interesentiem. Turnīrs sāksies 2012.gada 10.jūnijā, bet čempionus paredzēts noskaidrot jūlija pēdējā dienā.

"Spin FM Vasaras Florbola līgas 2012" katras grupas pirmo trīs vietu ieguvēju komandas tiks apbalvotas ar kausiem un spēlētājiem tiks pasniegtas medaļas. Tāpat visu grupu uzvarētāji iegūs dāvanu karti 100 Ls apmērā no sporta veikala "Sportland", bet individuāli labākajiem spēlētājiem tiks specbalvas.

Turnīram iespējams pieteikties, līdz 31.maijam aizpildot reģistrācijas formu turnīra oficiālajā mājaslapā un līdz 10.jūnijam veicot dalības maksu.

Aktuālāko informāciju būs iespējams uzzināt turnīra oficiālajā mājaslapā internetā, bet reizi nedēļā apskats par interesantākajiem notikumiem arī portālā Sportacentrs.com.