Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Špinātpundurs Ponijs" - grupas līdere

14.jūnijā Arkādijas Sporta bāzē jau trešo vakaru pēc kārtas notika "SPIN FM Vasaras Florbola līga 2012" spēles. Par Tautas grupas A apakšgrupas līderi kļuva komanda "Špinātpundurs Ponijs", kas ar 5:1 pieveica "Džentlmeņu līgas" florbolistus.

Sacensību trešajā dienā kā pirmie laukumā devās "Domā?" florbolisti, kas jau pērn piedalījās turnīrā, grupu turnīrā spraigā cīņā sasniedzot ceturto vietu un Unihoc grupas ceturtdaļfinālā vien ar 6:7 piekāpjoties "Talsi/Vika wood" komandai. Par viņu pirmajiem pretiniekiem kļuva turnīra debitanti – "RSU". Mača rezultātu pirmās minūtes izskaņā atklāja Aldis Avotiņš, vadībā izvirzot studentus. Vēl kādu brīdi laukumā bija vērojama līdzvērtīga cīņa, taču tad "Domā?" iespēlējās, ātri panākot 7:2 vadību. Par spēles lūzuma punktu kļuva Matīsa Bičevska piecu minūšu sods pirmā puslaika pēdējā minūtē. Vēl līdz pārtraukumam RSU līderis Reinis Rugājs vienus vārtus atspēlēja, bet pēc tā tika gūti vēl trīs vārti un vairs tikai 6:7. Studenti neapstājās un turpināja gūt vārtus, 27.minūtes vidū panākot jau 9:7 vadību. Nu atspēlēties vajadzēja jau "Domā?" un viņi to sekmīgi arī veica, 32.minūtē Bičevskim panākot 9:9. Jāspēlē vēl bija pietiekami daudz, taču vārti tā arī netika gūti un turnīrā tika fiksēts pirmais neizšķirts, kas noteikti saasinās situāciju turnīra tabulā, brīdī, kad katrs punkts būs zelta vērtē.

Kā nākamie laukumā devās vēl vieni debitanti "Sportland", lai sacenstos ar komandu "Shtelle", kuru sastāvā ir vairāki FK "Rīga" komandas jaunieši, bet drīzumā gaidāms, ka sastāvam pievienosies brāļi Aivis un Edijs Hammeri. Šoreiz arī bez Hammeriem izdevās nospēlēt gana pārliecinoši, lai gan neizdevās izmantot vairākas lieliskas vārtu gūšanas izdevības. Taču varēja pamanīt, ka "Shtelle" komandā laukumā atrodas trenēti florbolisti, kamēr konkurentu rindās lielākā daļa bija florbola iesācēji. Tas parādījās arī uz rezultāta tablo, jo "Shtelle" katrā no puslaikiem guva pa sešiem vārtiem, savu cietoksni nosargājot neieņemtu un tas deva pirmo sauso uzvaru čempionātā – 12:0 un vismaz uz vienu stundu pirmo vietu Tautas grupas B apakšgrupā.

Pēc pieminētās stundas viņus no pirmās ailītes vienu pakāpienu zemāk pavirzīja "abone.lv", kas aizvadīja savu otro spēli turnīrā, sacenšoties ar "Wait For It" komandu, kas arī vienreiz jau bija redzēta laukumā. Mača sākums bija visnotaļ negaidīts, jo "abone.lv" cīņu uzsāka diezgan bikli un tas septītajā minūtē lika atrasties iedzinējos ar 1:2. Taču jau līdz pārtraukumam pieredzējušākie un meistarīgākie "abone.lv" florbolisti nodemonstrēja savas prasmes, gūstot vēl astoņus vārtus, atpūtā dodoties pie droša 9:3 rezultāta. Otrajā puslaikā rezultativitāte nebija tik augsta un līdz 32.minūtei komandas bija guvušas tikai pa vieniem vārtiem. Turpinājumā gan "abone.lv" iemeta vēl četras bumbiņas, tādējādi tiekot pie sava otrā panākuma turnīrā – 14:4. Atgādināsim, ka pirmajā spēlē ne bez grūtībām tika pieveikti "SC Druva" spēlētāji (4:3). Tikmēr "Wait For It" jau otro maču pēc kārtras neveiksmīgi aizvadījuši pirmo puslaiku, nespējot izvairīties no sagrāves.

Vakara pēdējā spēlē laukumā devās vēl vieni debitanti – "Džentlmeņu līga". Viņiem pretim stājās pērnās sezonas patīkamākā pārsteiguma autori "Špinātpundurs Ponijs". Pērn šo komandu vairums pieskaitīja pastarīšiem, taču septiņās spēlēs tika izcīnītas četras uzvaras un tikai viens punkts pietrūka, lai komanda iekļūtu izslēgšanas turnīrā. Šosezon komanda droši vien cer spert šo soli uz priekšu. Pirmajā puslaikā gan izdevās sagaidīt tikai divus vārtu guvumus "poniju" izpildījumā. Arī pēc pārtraukuma sekmes uzbrukumā nebija tika labas kā dienas pirmajos mačos, taču pamazām poniju audzēja pārsvaru, panākot 5:0. Sauso uzvaru "ponijiem" tomēr neizdevās nosargāt, jo pēdējā minūtē goda vārtus guva Haralds Vuls, panākot 1:5. Ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās. Un pēc pirmās sacensību nedēļas "Špinātpundurs Ponijs" ieņem pirmo vietu turnīra tabulā!

Cerams, ka laika apstākļi nākamās nedēļas sākumā neliks veikt korekcijas un jau pirmdien varēsim pulcēties Arkādijas sporta bāzē, kur paredzētas kārtējās četras spēles, kas visas solās būt ļoti saistošas. Vispirms "Sportland" centīsies pierādīt, ka 0:12 nav viņu patiesais spēks, sacenšoties ar "RSU". Pēc tam laukumā dosies komandas, kas turnīru sākušas ar pārliecinošām uzvarām – "Shtelle" un "Babīte-2". Tālāk dienas kārtībā ļoti svarīga spēle Elites grupā starp "Ogres vilkiem" un "Babīti", bet dienas noslēgumā turnīrā iesaistīsies divas vēl līdz šim neredzētas komandas – "Birka.lv" un "ExploreLatvia.net". Būs ko redzēt!

Izmantotie resursi:
vfl2012.lv


, 2012-06-15 12:59, pirms 12 gadiem
Cik es zinu tad ''Špinātpundurs ponijs'' arī pagājušajā gadā tika play offos...
, 2012-06-15 13:29, pirms 12 gadiem
Es arī biju vakar apskatīties kā "Špinātpundurs" spēlē un iegrūdu vienu golu.
, 2012-06-15 13:56, pirms 12 gadiem
AAJJAA rakstīja: Cik es zinu tad ''Špinātpundurs ponijs'' arī pagājušajā gadā tika play offos...
jap, tik izkrita pirmajā kārtā.
Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.