Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Vasaras līga uzņem apgriezienus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vasaras līga uzņem apgriezienus
Spēles moments no “Intrex Serviss / Apelsīns” pret “TEAM Jelgavas 6.vsk.”
Foto: Vasaras Līga

Kā jau katru gadu, arī šovasar norisinās Vasaras līga florbolā, kuru šogad izspēlē pie Daugavas stadiona. Komandas aizvadījušas jau vairākas spēles un sāk noskaidroties vadošās vienības.

Atšķirībā no citiem gadiem, šogad nenotiek spēles vīriešu A divīzijā, kur neizdevās savākt pietiekamu komandu skaitu. Savukārt vīriešu B divīzijā pieteikušās 26 komandas, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Piecas komandas cīnās arī sieviešu konkurencē. Dāmām turnīru lieliski sākusi komanda "Saules dūriens", kas ar 15:2 un 10:2 saplosīja NND spēlētājas, uzreiz iekārtojoties turnīra tabulas galvgalī. Ar 5:4 uzvaru spraigā cīņā pār "Nost no Dīvāna" turnīru sāka arī "Karstās smiltis", bet viena uzvara un viens zaudējums pašlaik komandai "L&L", kuru kodolu veido spēlētājas, kas ikdienā spēlē hokeju.

Vīriešu turnīros pārliecinoši cīņas sākuši "SC Druva" florbolisti, kuri B4 grupā pašlaik iekārtojušies galgvalīa r trim uzvarām trijās spēlēs. Nopietnākie konkurenti varētu būt "Labi Būs R1TV.lv", kuri uzvarējuši abās spēlēs un vienīgi mazāk aizvadīto spēļu dēļ pašlaik atrodas trešajā vietā. Bez punktu zaudējumiem spēlē arī B3 grupas divas pašlaik labākās komandas "Dtg.lv II" un "Sharp Knifes", kamēr B1 un B2 grupās līderkomandas punktus jau ir zaudējušas un potenciāli augstākās pozīcijās atrodas komandas, kas nospēlējušas mazāku spēļu skaitu – FK "JeNo" ar vienu nospēlētu maču un izcīnītu uzvaru pašlaik ieņem ceturto vietu B1 grupā, kamēr B2 grupā labi turnīru sākuši "Intrex Serviss/Apelsīns" un "FK Vārme", abām tiekot pie divām uzvarām divās spēlēs.

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī atrodas Edgars Zeidlers no "Paw-J" un baušķenieks Gatis Feldmanis no "Labi Būs R1TV.lv", kuri savākuši pa 13 punktiem. Turpat tuvumā ir "SC Druva" uzbrucējs Mikus Freibergs un Emīls Berķis no "Dtg.lv", kuri atpaliek tikai par punktu.