Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Vasaras Florbola līgā startēs 16 komandas

Vasaras Florbola līgā līdz ar pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām kļuva zināms galīgais dalībnieku skaits. VFL šovasar startēs 16 komandas.

Kā pēdējie savu dalību turnīram pieteica „Quatro Pigeons” komandas florbolisti, kuru sastāvā zināmākie spēlētāji ir „Ulbrokas” pārstāvji Reinis Kundziņš, Mārtiņš Zvidra un Krists Štelmahers.

Piektdien "Zelta Boulinga" centrā notiks komandas pārstāvju sapulce, kur tad arī tiks nolemta turnīra izspēles kārtība.

Ņemot vērā mazo interesi, šovasar nenotiks sacensības sieviešu konkurencē, bet paredzēta viena promo spēle MIX grupā starp komandām, kuru rindās būs sabiedrībā zināmas personas.

Lai gan komandu komplektācija „Vasaras Florbola līgas 2011” turnīram ir noslēgusies, turpinās darbs pie atbalstītāju piesaistes. Iepazīstinām ar turnīra oficiālo minerālūdeni „Värska Originaal”.

Varska ir maza pilsētiņa Igaunijā, kurā atrodas arī diezgan pazīstama sanitorija, kur ārstniecības nolūkos izmanto minerālūdeni. Tā unikālais, dabiski dziednieciskais sastāvs ir veidojies miljoniem gadu. „Värska” ūdeni iegūst no 470 metru dziļuma, tādēļ tas ir mikrobioloģiski tīrs un ar īpaši atsvaidzinošu iedarbību. Ūdeni lieto ārstnieciskos nolūkos – lai regulētu skābes līmeni kuņģī. Pēc fiziskas slodzes tas atjauno organismā sāļu un mikroelementu līmeni, kā arī veicina vielmaiņu.

„Vasaras Florbola līgas 2011” komandu sastāvs:

„Florbolam.lv”, ”FK Rīga”, ”Ķekava”, ”Talsi/Wika wood”, ”Devils”, ”Jūrmala”, ”Mārupe”, ”Špinātpundurs Ponijs”, ”Babīte”, ”Unihoc Summer Team”, ”Rēzekne/Varska”, ”Vēsie vīri!”, ”Labi būs!”, „Concept”, ”Domā?”, ”Quatro Pigeons”.

Plašāku informāciju iespējams iegūt, aplūkojot turnīra Nolikumu.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga 2011


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.