Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

No Vasaras līgas negaidīti izstājas "Intrex Serviss/Apelsīns"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

No Vasaras līgas negaidīti izstājas "Intrex Serviss/Apelsīns"
Foto: vasarasliga.lv

Šajā nedēļas nogalē punkts tiks likts Vasaras florbola līgai, kur vīru komandas aizvadījušas lielāko daļu astotdaļfināla spēļu, no kurām vismaz vienā fiksēts pamatīgs pārsteigums, turnīru priekšlaicīgi noslēdzot "Intrex Serviss/Apelsīns" komandai.

Sieviešu konkurencē turnīrs iegājis finiša taisnē, komandām atliekot izspēlēt vienu vai divus mačus, jo medaļnieces tiks noskaidrotas pēc apakšgrupu spēlēm. Cerības uz pirmo pozīciju saglabājušas "Karstās smiltis" un "Nost no Dīvāna". Abas komandas pašlaik šķir trīs punkti, jo pašlaik vienīgajā savstarpējā spēlē spraigā cīņā pie uzvaras tika "Karstās smiltis". Panākums otrā cīņā cerības uz zeltu ļautu saglabāt arī "Nost no Dīvāna". Atrisinājums šim jautājumam būs 3. augusta vakarā. Tikmēr trešajai vietai tuvojas "Saules dūriens", kurām ir trīs punktu pārsvars un viena spēle rezervē attiecībā pret "L&L" komandu. Savukārt "NND" joprojām ir pirmā punkta meklējumos un viņām atlikusi vairs tika viena spēle.

Vīru konkurencē jau noslēgušās grupu turnīru cīņas un aizvadīta pirmā izslēgšanas turnīra kārta jeb 1/16 fināls. Tajā būtiski pārsteigumi netika fiksēti, varbūt vienīgi "Par godu svētkiem" izcīnītā 8:1 uzvara pār "Optibet" komandu.

1.augustā noslēgsies astotdaļfinālu cīņas, bet nedēļas nogalē būs zināmi arī jaunie čempioni. No jau notikušajām astotdaļfinālu spēlēm lielākais pārsteigums fiksēts "Paw-J" 7:6 uzvarā pēcspēles metienu sērijā pār vieniem no turnīra galvenajiem favorītiem "Intrex Serviss/Apelsīns". Vēl "TeamJager" nosacītā "derbijā" ar 6:5 apspēlēja "JagerTeam", arī parūpējoties par nelielu pārsteigumu. Savukārt viena no priekšsacīkšu labākajām komandām "SC Druva" vienīgi ar 5:4 apspēlēja "JeNo-2" florbolistus. Ne mazāk spraigā cīņā "Koka kedas/OC Limbaži" tika galā ar "Sharp Knifes" komandu (9:6), bet "Dtg.lv II" salīdzinoši viegli ar 11:7 apspēlēja pirmās izslēgšanas turnīra kārtas lielākos nemiera cēlājus "Par godu svētkiem".