Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vasaras Florbola līga: "Rēzekne/Varska" apliecina savus nopietnos nodomus

Vēl vienu pārliecinošu uzvaru „Vasaras Florbola līgā 2011” izcīnījuši „Rēzekne/Varska” florbolisti, ar 13:4 sagraujot pastiprināto „Unihoc Summer Team”. Kuriozā spēlē divus punktus nopelnījuši arī „Labi būs!”

Lai gan daudzviet citur plosījās negaiss, virs „Vasaras Florbola līgas 2011” laukuma debesis bija apmākušās, taču skaidras, līdz ar to cīņas varēja sākties. Kā pirmie laukumā devās „Jūrmala” un „Labi būs!” florbolisti. Par neapšaubāmiem favorītiem tika uzskatīti baušķenieki, kuri gan bija nopelnījuši tika par punktu vairāk kā konkurenti. Sākoties spēlei, favorītu statuss gan pārgāja jūrmalnieku pusē, jo „Labi būs!” spēles sākumā darbojās vien piecu spēlētāju sastāvā, turklāt, bez vārtsarga. Lai vēl vairāk sarežģītu sev dzīvi, „Labi būs!” jau 11.sekundē palika mazākumā, taču prata izturēt šo pārbaudījumu. Lai vai kā, līdz sestajai minūtei „Jūrmala” ar diviem tāliem metieniem dabūja bumbiņu pretinieku tukšajos vārtos – 2:0. Sapratuši, ka nav ko zaudēt, baušķenieki devās uz priekšu, sākot gūt arī vārtus. Pirmā puslaika otrajā pusē „Labi būs!” pieprasīja pārtraukumu, lai atvilktu elpu, bet puslaika pēdējā minūtē ieradās papildspēki – vārtsargs Elvis Holsts un uzbrucējs Pēteris Zeltiņš. Pārtraukumā komandas devās pie neizšķirta rezultāta 4:4. Lai gan otrā puslaika sākumā, spēlējot mazākumā, „Jūrmala” panāca 5:4, turpinājumā viņi neprata apturēt Zeltiņu, kurš gan pats guva vārtus dažādos veidos, gan asistēja partneriem. Līdz ar to beigās „Labi būs!” tika pie visai pārliecinošas uzvaras ar 12:6, divus beidzamos vārtus gūstot pēdējās 16 sekundēs. Uzvarētājiem Pēterim Zeltiņam 3+3, bet Raitim Cimmermanim 5 (3+2) punkti.

Ar interesi tika gaidīta „Rēzekne/Varska” spēkošanās ar „Unihoc Summer Team” komandu. Turklāt pēdējiem turnīra turpinājumā palīdzēs arī Latvijas vicečempions Andris Malkavs. Vairāk kā desmit minūtes nevienai no komandām neizdevās gūt vārtus, taču tad precīzs bija rēzekniešu kapteinis Ēriks Čate. Pamazāk „Rēzekne/Varska’ iespēlējās un trīs Andreja Cvetkova vārtu guvumi ļāva pārtraukumā doties pie 4:0 rezultāta. Otrā puslaika sākumā precīzs metiens no vārtu priekšas Reiņa Bērzkalna izpildījumā ļāva vienus vārtus atspēlēt, taču triju nākamo minūšu laikā pārsvars pieauga līdz 7:1 un uzvarētāja liktenis jau bija izšķirts. „Unihoc Summer Team” lieliem spēkiem devās uzbrukumos, bet latgalieši viņus sodīja ar bīstamiem un rezultatīviem pretuzbrukumiem. Jāsaka, ka arī veiksme bija viņu sabiedrotā, jo viena uzbrukuma laikā Oskars Dumpis divas reizes norībināja „Rēzekne/Varska” vārtu konstrukciju. Uzvarētājiem Andrejs Cvetkovs savāca 5 (4+1) punktus, bet Igors Kalnačs savā pirmajā spēlē guva četrus vārtus.

Ļoti interesanti iesākās dienas noslēdzošā spēle starp FK „Rīga” un „Rēzekne/Varska” komandām, taču jau trešajā minūtē spēli nācās pārtraukt, jo sākās lietus. Jāpiezīmē, ka īsu brīdi pirms lēmuma par spēles pārtraukšanu laukums par šauru izrādījās Kārlim Vitkovskim un Nikolajam Pogodinam, tādēļ izcēlās nelieli asumi. Lai vai kā, spēles rezultāts netiek fiksēts un mačs tiks izspēlēts kādu citu dienu.


Foto: floorball.lv
1

Aizvadīts ''Pagalmu florbola'' turnīra pirmais posms

17. jūlijā norisinājās pirmais "Pagalmu florbola" posms, projekta "Nāc sportot" ietvaros. Turnīrs notiek trīs vecumu grupās U-12 (ne vecāki par 10 gadiem), U-14 un U-16, pēc florbola noteikumiem (3 pret 3, bez vārtsargiem). Dalība turnīrā ir bezmaksas un turnīros var piedalīties jebkurš Rīgas bērns, gan zēni, gan meitenes, izveidojot komandu no saviem draugiem, skolas biedriem vai kaimiņiem.
Valmieras vasaras florbola līgas 2022. gada čempione ''Baltie krītiņi''. Foto: floorball.lv

Noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione

Šodien Jāņa Daliņa stadionā tika noskaidrota Valmieras vasaras florbola līgas čempione. Par tādu kļuva ''Baltie krītiņi'', kas finālā pieveica ''Komandantstundu''. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja TBM ''Floorball'', kas kāju priekšā pjedestālam pielika ''Bambaleo'' florbolistiem.
Mareks Stančiks (#19). Foto: kekavasbulldogs.lv

Ar vairāku virslīgas spēlētāju dalību veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''

Slampē sestdien tika veiksmīgi aizvadīts florbola turnīrs ''Slampe 22''. Turnīrā, kurā dalību ņēma arī vairāki pirmās un otrās līgas spēlētāji, kā arī vīri pat no virslīgas, uzvaras laurus plūca ''Dūži''.