Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Pēdējā minūtē gūtie vārti nodrošina Raitumam uzvaru

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pēdējā minūtē gūtie vārti nodrošina Raitumam uzvaru
Artis Raitums

Somijas Elites līgā ļoti vērtīgu uzvaru izcīnījis Arta Raituma pārstāvētais Turku TPS, kas savā laukumā pēdējā minūtē izrāva 3:2 uzvaru pār SPV.

Pēdējās astoņās cīņās talsinieka Arta Raituma pārstāvētais klubs bija izcīnījis sešas uzvaras, vienu reizi cīnījies neizšķirti, kā arī piedzīvojis vienu minimālu zaudējumu, turnīra tabulā atrodoties piektajā vietā ar labām iespējām pacīnīties par vietu čempionāta labāko trijniekā. Lai šīs izredzes paliktu dzīvas, savā laukumā bija nepieciešams apspēlēt trešajā vietā esošos SPV florbolistus.

Raitums spēlēja savas komandas otrajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netiekot, bet komanda izcīnīja panākumu ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:1, 1:1). Spēles gaitā TPS divas reizes izvirzījās vadībā, taču pretinieks spēja atspēlēties. Kad 28 sekundes pirms pamatlaika beigām Sami Sārinens guva trešos vārtus, viesiem vairs nepietika laiks vēlreiz izlīdzināt rezultātu. Raitumam šajā spēlē neitrāls (0; 1:1) lietderības koeficients.

Turnīra tabulā TPS ar 23 punktiem saglabā piekto vietu, taču tikpat punktu ir arī trešajā vietā esošajiem SPV un ceturtās pozīcijas īpašniekiem "Happee", turklāt "Happee" aizvadījuši par vienu spēli vairāk. Nākamo maču TPS aizvadīs 3. februārī, viesos sacenšoties ar "Oilers", kas tabulā atpaliek par trim punktiem, esot sestajā vietā. Raitumam 17 cīņās 6 (5+1) rezultativitātes punkti un -2 (17:19) lietderība.