Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš līderis, Raitums rezultatīvs

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš līderis, Raitums rezultatīvs
Morics Krūmiņš
Foto: Anne Pohjonen

Uzvaras Somijas florbola Elites līgā izcīnījuši Latvijas izlases spēlētāju Morica Krūmiņa un Arta Raituma pārstāvētie klubi, turklāt Artis Raitums atzīmējās ar rezultatīvu sniegumu.

Trešo uzvaru trijās spēlēs izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas savā laukumā ar rezultātu 10:5 (3:1, 5:2, 2:2) apspēlēja SPV komandu, tādējādi turnīra tabulā pakāpjoties uz pirmo vietu ar sešiem izcīnītajiem punktiem. Līdzīgi kā iepriekšējās spēlēs, arī šoreiz Krūmiņš spēlēja otrajā aizsargu pārī, šoreiz gan paliekot bez rezultativitātes punktiem. Jāpiezīmē, ka latviešu florbolists šajā spēlē nopelnīja negatīvu (-1, 2:3) lietderības koeficientu. Trijās aizvadītajās spēlēs Krūmiņam 2 (1+1) rezultativitātes punkti un pozitīva lietderība (+3, 9:6). Ļoti svarīga varētu būt "Nokian KrP" nākamā spēle 3.oktobrī viesos pret "EraViikingit", kuri ar četriem punktiem pagaidām atrodas otrajā vietā.

Atzīstami turpina spēlēt arī Arta Raituma pārstāvētais Turku TPS, kas pēc zaudējuma sezonas ievadā, izcīnījuši otro uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar rezultātu 7:5 (2:2, 1:0, 4:3) pieveica "SalBa", ar četriem punktiem pakāpjoties uz piekto vietu. Raitums, kurš iepriekšējā spēlē bija atstāts rezervē un laukumā izgāja ļoti epizodiski, bija atgriezies savā ierastajā trešajā maiņā, pirmā perioda astotajā minūtē izceļoties ar rezultatīvu piespēli, bet otrā perioda izskaņā nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Tāpat talsiniekam neitrāls (0; 2:2) lietderības koeficients. Sezonā kopumā Raitumam 1 (0+1) punkts un neitrāls (0; 3:3) koeficients. Nākamo spēli TPS aizvadīs 2.oktobrī, kad savā laukumā uzņems pašlaik 11.vietā esošo OLS.