Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinska: "Ieguldītie darba augļi sāk atmaksāties"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska: "Ieguldītie darba augļi sāk atmaksāties"
Luīze Biļinska jaunā kluba formā
Foto: Karlstad Innebandy

Pēc lieliski aizvadītā starptautiskā florbola turnīra "Kallsta Open", kurā Luīze Biļinska ar komandas biedrenēm kļuva par uzvarētājām, bet pati spēlētāja turnīru noslēdza kā trešā rezultatīvākā, florboliste dalījās savās emocijās.

"Darba augļi laikam sāk atmaksāties, taču tas vēl ir tikai pats sākums. Vēl ir daudz pie kā jāstrādā," mākoņos viena no visu laiku rezultatīvākajām Latvijas florbolistēm nelido. "Trijās dienās aizvadīt sešas spēles bija diezgan jautri... Pašai ļoti patika pusfināla spēle pret vienu no Zviedrijas Superlīgas komandām "Linkoping". Sava jaunā kluba rindās esmu iejutusies diezgan labi, neskatoties uz to, ka kopā ar komandu esmu tikai divas nedēļas. Atmosfēra komandā ir ļoti laba un arī viss apkārtējais personāls ap komandu ir visaugstākajā līmenī."

Vaicājot par pašas parādīto sniegumu "Kallsta Open" turnīrā, kurā viņas pārstāvētā "Karlstad IBF/U" izcīnīja uzvaru, spēlētāja neslēpa sajūsmu: "Protams, jūtos gandarīta, ka sanāca tik daudz samest, bet par galveno faktoru tik rezultatīvam sniegumam uzskatu maiņu, kurā spēlēju. Tieši mūsu uzbrucēju trijnieks ļoti labi saprotas, varam viena otru labi atrast uz laukuma. Ja nemaldos, tad visās spēlēs trijatā kopā savācām 48 rezultativitātes punktus."

Līdz jaunās sezonas startam "Karlstad IBF" komandai paredzētas vēl divas pārbaudes spēles – 4.septembrī pret "Warberg" un 11.septembrī pret kādreizējo Laumas Višņevskas pārstāvēto komandu "KAIS Mora IF".