Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Isjominas vārtu guvums ļauj turpināt cīņu par kausu

Isjominas vārtu guvums ļauj turpināt cīņu par kausu
Diāna Isjomina

Cerības iegūt vismaz kādu trofeju šajā sezonā nav zaudējis Diānas Isjominas pārstāvētais Norvēģijas florbola klubs "Sveiva", kas kausa pusfināla ceturtajā spēlē ar 3:2 pieveica "Sagene", tādējādi izlīdzinot rezultātu sērijā.

Pirmajās divās pusfināla spēlēs "Sveiva", kas pēdējos gados dominēja Norvēģijā, triumfējot gan valsts čempionātā, gan kausa izcīņā, bet šosezon bija spiestas samierināties ar sudraba medaļām, piedzīvoja zaudējumus. Trešajā spēlē izdevās uzvarēt viesos, bet ceturtajā spēlē izdevies triumfēt vēlreiz, tādējādi izlīdzinot rezultātu sērijā. Katrā no pirmajām divām trešdaļām ar vārtu guvumiem izcēlās "Sagene" florbolistes, taču "Sveiva" nepadevās, trešajā periodā divas reizes ar precīziem metieniem izceļoties Anetei Marija Bergai, bet vienu reizi precīzs metiens padevās arī Diānai Isjominai.

Līdz ar to rezultāts sērijā kļuvis neizšķirts 2:2 un finālistes tiks noskaidrotas izšķirošajā piektajā spēlē, kas paredzēta 31. martā "Sagene" mājvietā.


"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.
Epizode no "Happee" un "Classic" divcīņas, foto: Esa Jokinen

“Classic” sasniedz pusfinālu, “Happee” sezonu noslēdz

Somijas florbola čempionātā par trešo pusfinālisti kļuvusi titulētā “Classic” komanda, kas ceturtdaļfināla sērijas sestajā spēlē viesos ar pārliecinošu 8:3 apspēlēja “Happee”, tādējādi sērijā triumfējot ar 4:2.
"Warberg IC", foto: Warberg

Grāpēnai neveiksme, Krūmiņš iemet uzvarā, Polim jāturpina cīņa

Latvijas izlases florbolistiem mainīgas sekmes bijušas dažādu līmeņu izslēgšanas spēļu fāzēs. Čehijas Superlīgas pusfināla mačā zaudējumu piedzīvojusi Simona Grāpēna, bet Ralfs Polis turpat Čehijā zaudējis pirmo sēriju cīņā par vietas saglabāšanu līgā. Savukārt Zviedrijā ceļu pretim Superlīgai turpina bruģēt Morics Krūmiņš.