Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Bitmanis spēlēs kopā ar pasaules dārgāko florbolistu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bitmanis spēlēs kopā ar pasaules dārgāko florbolistu
Toms Bitmanis
Foto: IFF Floorball

Latvijas izlases florbolists Toms Bitmanis nomainījis komandu Zviedrijas otrajā spēcīgākajā līgā, pievienojoties ambiciozajiem "FBC Kalmarsund", kuru rindās spēlē arī zviedru līderis Kims Nilsons.

Toms Bitmanis, kurš pēdējās trīs sezonas bija kļuvis par Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, šo sezonu iesāka Zviedrijas 1.divīzijā (pēc spēka trešā spēcīgākā līga), pārstāvot "IBK Sundsvall" komandu, kuras sastāvā 15 mačos izcēlās ar 20 (15+5) punktiem. Sezonas gaitā tika nokārtota pāreja, kas paralēli ļauj spēlēt arī Allsvenskan līgas (pēc spēka otrā spēcīgākā līga) klubā "Granlo BK", kas nopietni cīnījās par vietu labāko kvartetā, kas pēc regulārās sezonas beigām ļautu turpināt cīņu par vietu Superlīgā. Bitmanis jau ar pirmajām spēlēm sāka darboties rezultatīvi, bet astoņās spēlēs sakrāja 3 (3+0) punktus.

Tagad kļuvis zināms, ka Latvijas izlases uzbrucējs pārcelsies uz citu Allsvenskan līgas klubu "FBC Kalmarsund", kuri savā reģionā ieņem otro vietu un ļoti nopietni gatavojas cīņai par tikšanu Superlīgā. Kluba rindās šajā sezonā spēlē arī Zviedrijas izlases līderis Kims Nilsons, kurš uzskatāmas par pasaules dārgāko florbolistu.

Bitmanis jau aizvadījis pirmo cīņu, cīņā pret Allsvenskan līgas līdervienību "Jonkoping" paliekot sausā, bet jaunā komanda izcīnīja uzvaru ar rezultātu 10:5 (4:1, 2:2, 4:2). Līdera cienīgu sniegumu nodemonstrēja Nilsons, kurš izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem. Turnīra tabulā "FBC Kalmarsund" ar 37 punktiem 17 spēlēs atrodas otrajā vietā, par astoņiem punktiem atpaliekot no tikko pieveiktajiem "Jonkoping IK".

     [+] [-]

, 2017-01-29 18:33, pirms 7 gadiem
Virsrakstā- ar dārgāko, tekstā- uzskatāms par dārgāko!
Floorballmagazin rakstīts, ka Bitmanim esot bijis konflikts ar galveno treneri.