Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Blumbahs Vācijā debitē ar 3+3, Kirmužam pieci vārti Norvēģijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbahs Vācijā debitē ar 3+3, Kirmužam pieci vārti Norvēģijā
Latviešu "sarkanais velns" Andris Blumbahs

Vācijas spēcīgākajā līgā spilgti debitējis Andris Blumbahs, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Norvēģijas stiprākajā līgā vienā spēlē piecus vārtus guvis Toms Kirmužs. Šveicē rezultatīvi turpina spēlēt Jakobs Karlsons, bet Evelīnas Garbares pārstāvētā komanda atrodas turnīra tabulas galvgalī.

Vācijas spēcīgākajā līgā šosezon spēlēs Talsu florbola audzēknis Andris Blumbahs, kurš karjeras laikā uzspēlējis arī Somijas Elites līgā. Šosezon viņš pārstāv "Red Devils Wernigerode" vienību, kas čempionātu sāka ar 13:6 (0:1, 4:3, 7:6) uzvaru savā laukumā pār "VfL Red Hocks Kaufering". Jāpiezīmē, ka spēles 33.minūtē rezultāts mājiniekiem bija pagalam nelabvēlīgs (0:4), bet tad tieši ar Blumbaha vārtu guvumu tika uzsākta lieliska pakaļdzīšanās, kas noslēdzās ar graujošu uzvaru. Spilgti sevi Vācijā pieteicis arī latviešu florbolists, kurš guva trīs vārtus un izdarīja tikpat rezultatīvu piespēļu.

Šo pašu turnīru ar vērtīgu uzvaru savā laukumā sācis Kristapa Vaiča pārstāvētais "BAT Berlin", kas savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:0, 2:3, 1:1, 1:0) papildlaikā tika galā ar spēcīgo "Floor Fighters Chemnitz" vienību. Latviešu florbola veterāns šajā spēlē pie rezultativitātes punktiem gan netika.

Kirmuža pieci precīzie metieni sekmē pirmo uzvaru
Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā pie pirmās uzvaras šosezon izdevies tikt "Harstad" vienībai, kas savā laukumā ar rezultātu 11:8 (5:1, 3:3, 3:4) pieveica "Fredrikstad" vienību. Spilgtu maču aizvadīja Toms Kirmužs, kuram šajā spēlē pieci precīzi metieni, kā arī godam nopelnīta cīņas labākā spēlētāja balva. Tomam Niedrem šajā spēlē viens precīzs metiens un viena rezultatīva piespēle, bet ne to veiksmīgāko cīņu aizvadīja vārtsargs Mareks Belousovs, kurš tika galā tikai ar deviņiem no 16 pretinieku metieniem. Pēc izcīnītās uzvaras "Harstad" ar trim punktiem divās spēlēs turnīra tabulā pakāpušies uz astoto vietu, bet nākamā cīņa būs paredzēta 29. septembrī viesos pret devītajā vietā esošo "Slevik".

Garbares klubs saglabā līderpozīcijas
Šveices spēcīgākajā florbola līgā pie otrās uzvaras tikpat spēlēs ticis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdorf", kas savā laukumā gana pārliecinoši ar rezultātu 8:2 (2:1, 3:1, 3:0) apspēlēja "UHC Laupen ZH" vienību. Latviešu florboliste šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Komandai tā bija otrā uzvara un kopā ar vēl divām vienībām tiek dalīta pirmā vieta tabulā. Pateicoties labākais vārtu attiecībai, pirmo ailīti pašlaik aizņem tieši "burves". Svarīga būs nākamā cīņa, jo 30. septembrī viesos jātiekas ar trešajā vietā esošo "Kloten-Dietlikon Jets", kas arī nav izjutušas zaudējuma rūgtumu.

Karlsona vienībai otrais panākums pēc kārtas
Pie otrās uzvaras Šveices NLB līgā izdevies tikt Jakoba Karlsona pārstāvētajam "UHC Sarganserland", kas savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 12:5 (3:1, 3:2, 6:2) apspēlēja "Unihockey Basel Regio" vienību. Latviešu izcelsmes florbolists jau pieradinājis pie rezultatīva snieguma, arī šajā spēlē izceļoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Turnīra tabulā ar sešiem punktiem četrās spēlēs Karlsona pārstāvētā vienība pakāpusies uz septīto vietu, bet nākamo maču aizvadīs viesos pret astotajā pozīcijā esošo "Ticino Unihockey". Karlsons līdzšinējās četrās spēlēs ticis jau pie 9 (4+5) rezultativitātes punktiem.

     [+] [-]

, 2018-09-28 23:50, pirms 6 gadiem
''Zviedrijā rezultatīvi turpina spēlēt Jakobs Karlsons'' ... ''Pie otrās uzvaras Šveices NLB līgā izdevies tikt Jakoba Karlsona'' - sveice vai svecarija pilnigi pofig autoram