Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinskai pēc lieliskās sezonas pamatīgi fiziskie treniņi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinskai pēc lieliskās sezonas pamatīgi fiziskie treniņi
Luīze Biļinska
Foto: Björn Sandberg

Latvijas florboliste Luīze Biļinska aizvadījusi veiksmīgu sezonu Zviedrijas Superlīgā, iekļūstot arī starp pretendentēm uz gada labākas debitantes godu. Pašlaik florboliste jau sākusi gatavošanos jaunajai sezonai.

Aizpagājušajā sezonā Luīze Biļinska demonstrēja augstu rezultativitāti, palīdzot "Sveiva IB" komandai kārtējo reizi kļūt par Norvēģijas čempionvienību. Starpsezonu periodā valmieriete nolēma spert soli tālāk, pievienojoties Zviedrijas Superlīgas klubam "Karlstad IBF". Vasaras turnīros Biļinska sevi pieteica kā viena no potenciālajām līderēm. Pretēji bažām, ka sezonas gaitā šī aina varētu mainīties, Luīze turpināja būt viena no savas komandas vadošajām florbolistēm, palīdzot komandai aizspēlēties līdz izslēgšanas turnīram, kur gan cīņas apstājās jau pēc ceturtdaļfināla.

Zviedru florbola portāls Innebandymagazinet.se pēc sezonas Luīzi Biļinsku izvirzīja kā vienu no desmit kandidātēm uz gada labākās debitantes balvu, kas ir vēl viens pierādījums, ka latvietei debija par pasaules spēcīgāko florbola līgu uzskatītajā Zviedrijas Superlīgā izdevās lieliska.

"Uzskatu, ka izdevās diezgan laba sezona. Pirms čempionāta necerēju, ka dabūšu tik daudz rezultativitātes punktus. Pirms sezonas tika nosprausts mērķis, kuru sezonas laikā centos pildīt. Arī kā komanda nospēlējām diezgan labi. Protams, vienmēr var vēl labāk, taču "Karlstad IBF" bija gados ļoti jauna, spēlētāju vidējam vecumam esot tikai 21 gadam. Vajadzēja uzvarēt vismaz vienā spēlē ceturtdaļfinālā, taču kā ir tā ir, neko vairs neizmainīsim."

Arī nākamajā sezonā Luīze Biļinska turpinās pārstāvēt šo pašu komandu: "Pašlaik jau esam sākušas gatavoties jaunajai sezonai, aizvadot fiziskos treniņus sešas reizes nedēļā."

     [+] [-]

, 2017-05-27 18:34, pirms 7 gadiem
cik punkti viņai šosezon bija?