Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Krastiņa kļūst par trīskārtēju Dānijas čempioni

Krastiņa kļūst par trīskārtēju Dānijas čempioni
Liena Krastiņa ar čempionu kausu

Latviešu florboliste Liena Krastiņa ar komandas biedrenēm kārtējo reizi kļuvušas par Dānijas čempionēm, finālā pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 apspēlējot "AaB Floorball".

Šajā sezonā Lienas Krastiņas pārstāvētajam "AFK" ceļš pretim titulam izvērtās spraigāks kā iepriekšējos gados. Pārliecinoši startējušas regulārajā sezonā, AFK klubs sastapās ar nopietnām problēmām pusfinālā pret "Copenhagen FC" komandu, pirmajā mačā viesos zaudējot ar 7:6, otrajā triumfējot vien pēcspēles metienu sērijā ar 5:4, bet izšķirošajā mačā esot pārākas ar 8:5.

Finālā pretim stājās "AaB Floorball" komanda, kas pusfinālā uzvarēja divās spēlēs. Izšķirošajā mačā spēles pamatlaiks noslēdzās ar kaujiniecisku 3:3 rezultātu, lai gan pārsvars bumbiņas kontrolē bija AFK spēlētājām. Pagarinājumā vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētāja likteni vajadzēja izšķirt pēcspēles metienu sērijai, kurā pārākas bija AFK spēlētājas, tādējādi triumfējot mačā ar 4:3, trešo sezonu pēc kārtas kļūstot par valsts čempionvienību. Turklāt komanda pēdējās trīs sezonās triumfējusi arī Dānijas kausā.

Finālā Latvijas florboliste Liena Krastiņa laukumā gan nedevās, jo treneris izlēma cīņu aizvadīt trijās maiņās, spēles izskaņā vispār spēlējot ar vienu uzbrucēju trijnieku un trijām aizsardzēm.


"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.
Epizode no "Happee" un "Classic" divcīņas, foto: Esa Jokinen

“Classic” sasniedz pusfinālu, “Happee” sezonu noslēdz

Somijas florbola čempionātā par trešo pusfinālisti kļuvusi titulētā “Classic” komanda, kas ceturtdaļfināla sērijas sestajā spēlē viesos ar pārliecinošu 8:3 apspēlēja “Happee”, tādējādi sērijā triumfējot ar 4:2.
"Warberg IC", foto: Warberg

Grāpēnai neveiksme, Krūmiņš iemet uzvarā, Polim jāturpina cīņa

Latvijas izlases florbolistiem mainīgas sekmes bijušas dažādu līmeņu izslēgšanas spēļu fāzēs. Čehijas Superlīgas pusfināla mačā zaudējumu piedzīvojusi Simona Grāpēna, bet Ralfs Polis turpat Čehijā zaudējis pirmo sēriju cīņā par vietas saglabāšanu līgā. Savukārt Zviedrijā ceļu pretim Superlīgai turpina bruģēt Morics Krūmiņš.