Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinska iemet 40. sekundē, Isjominai divi vārtu guvumi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska iemet 40. sekundē, Isjominai divi vārtu guvumi
Diāna Isjomina
Foto: innebandyavisen.no

Zviedrijas sieviešu florbola spēcīgākajā līgā ar vārtu guvumu jau pēc nepilnas minūtes atzīmējās Luīze Biļinska, sekmējot komandas uzvaru. Norvēģijā divus vārtus guva Diāna Isjomina, bet Somijā Anna Ankudinova un Elizabete Pavlovska palika sausā, tāpat kā Liena Krastiņa Dānijā.

Biļinska iemet sezonas 40.sekundē
Lieliski Zviedrijas Superlīgas jauno sezonu iesākusi Luīze Biļinska, kurai bija nepieciešamas vien 40 sekundes, lai tiktu pie sava pirmā vārtu guvuma. Arī viņas pārstāvētais "Karlstad IBF" var būt gana apmierināts ar sezonas ievadu, jo mājas spēlē ar rezultātu 3:2 (1:2, 0:0, 2:0) tika pieveikts "Taby FC IBF" klubs, tādējādi tiekot pie vērtīgiem trim punktiem turnīra tabulā. Pēc pirmās spēļu kārtas latvietes pārstāvētā komanda atrodas ceturtajā pozīcijā. Nākamo spēli komanda aizvadīs 28. septembrī viesos pret līgas jaunpienācējām "Nacka Wallenstam IBK", kas arī sezonu sākusi ar uzvaru.

Isjomina pierakstās ar diviem vārtu guvumiem
Pagājušajā nedēļas nogale tehnisku iemeslu dēļ sezonas pirmo spēli aizvadīt nebija iespējams Diānas Isjominas pārstāvētajam "Grei" klubam, līdz ar to vienība sacensību apritē iesaistījās šajās brīvdienās ar izbraukuma spēli pret "Sarpsborg". Latviešu florboliste cīņā atzīmējās ar diviem rezultatīviem metieniem, sekmējot komandas 7:3 (3:1, 3:1, 1:1) uzvaru. Turnīra tabulā "Grei" pašlaik ieņem trešo vietu, bet nākamo maču aizvadīs 25. septembrī, kad sacentīsies ar BMIL komandu, kas sākusi lieliski, tiekot pie panākumiem abās aizvadītajās spēlēs.

Mūsu "norvēģi" cieš neveiksmi pret pastarīšiem
Pēc sekmīgā sezonas starta zaudējumu Norvēģijas Elites līgas otrajā spēļu kārtā piedzīvojis "Harstad" klubs ar četriem latviešiem ierindā. Spēlējot viesos pret "Fredrikstad", kas turnīra ievadā cieta 0:11 sagrāvi, "Harstad" pēc Toma Kirmuža un Linarda Ščegoļeva vārtu guvumiem pirmajā periodā izvirzījās 2:0 vadībā, taču turpinājums nebija tik sekmīgs. Līdz trešā perioda izskaņai viesi jau bija panākuši 6:4 vadību un pēdējās minūtēs Kirmužs spēja atspēlēt vienus vārtus. Līdz ar to Kirmužam šajā spēlē 2+0, Ščegoļevam 1+0, Toms Niedre atzīmējās ar vienu piespēli, bet Kaspars Grundšteins palika bez rezultativitātes punktiem.

Somijas sieviešu spēcīgākajā līgā Annas Ankudinovas un Elizabetes Pavlovskas pārstāvētais SSRA pirmo spēli aizvadīja viesos pret TPS komandu – vienību , kurai tika zaudēts pērnās sezonas ceturtdaļfināla sērijā. Arī šoreiz mačs izvērtās ļoti spraigs, taču beigās laimīgu 4:3 (1:1, 0:1, 3:1) uzvaru atkal izcīnīja TPS, uzvaras vārtus gūstot nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām. Latviešu florbolistes šajā spēlē ar rezultativitāti gan neizcēlās.

Krastiņas pirmajā spēlē komandai pirmais panākums
Pie pirmās uzvaras Dānijas spēcīgākajā florbola līgā šajā sezona izdevies tikt Lienas Krastiņas pārstāvētajam AFK, kas viesos rezultatīvā spēlē ar 8:4 (2:2, 3:1, 3:1) apspēlēja "Herning Pirates". Latviešu florboliste, kura sezonas pirmajā spēlē nepiedalījās, šodien bija kopā ar komandu, taču ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās. Nākamo maču AFK aizvadīs 3. oktobrī, kad viesos sacentīsies ar "AaB Floorball", pret kurām šosezon jau divreiz spēlējušas, zaudējot gan kausa spēlē, gan valsts čempionāta mačā.