Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Vaičim pirmajā spēlē piespēle, Lazdiņam septiņi punkti kausā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vaičim pirmajā spēlē piespēle, Lazdiņam septiņi punkti kausā
Kristaps Vaičis

Vācijas spēcīgākajā florbola līgā jau pirmajā kārtā punktu par rezultatīvu piespēli nopelnījis Kristaps Vaičis. Savukārt Vācijas kausa izcīņā Atim Lazdiņam pārliecinošajā uzvarā izdevies sakrāt septiņus punktus. Kausa pirmo kārtu Šveicē pārvarēt izdevies Evelīnai Garbarei ar komandas biedrenēm.

Vaiča rezultatīvā piespēle ļauj tikt pie punkta komandai
Vācijas spēcīgākajā līgā sezonas pirmo spēli aizvadījis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Berlin Rockets", kas cīņas gaitā atspēlēja divu vārtu deficītu, taču beigās papildlaikā ar 4:5 (0:1, 2:3, 2:0, 0:1) tomēr piekāpās "SSF Dragons" komandai no Bonnas. Pieredzējušais latviešu florbolists nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām nopelnīja pirmo punktu par rezultatīvu piespēli, kas ļāva panākt 4:4 līdzsvaru. Interesanti, ka trešos vārtus berlīnieši bija guvuši vien pirms 21 sekundes.

Lazdiņam septiņi punkti Vācijas kausā
Vācijas kausa izcīņas pirmajā spēļu kārtā nereti tiek fiksēti lieli rezultāti un tāds novērots arī cīņā ar latviešu Mika Sniķera un Ata Lazdiņa pārstāvētās "BSV Roxel" komandas līdzdalību. "BSV Roxel" viesos neatstāja nekādas cerības "Hannover 96 II' komandai, saplosot to ar rezultātu 24:2 (4:0, 7:1, 13:1). Lazdiņš aizvadīja ļoti rezultatīvu maču, tiekot pie četriem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Latvieši šo sezonu aizvadīs 2.Bundeslīgā, pirmajai cīņai notiekot 22.septembrī.

Garbares klubs grauj Šveices NLB vienību
Šveices florbola kausa pirmo kārtu viegli pārvarējis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdorf", kas viesos ar rezultātu 15:2 (5:0, 1:0, 9:2) saplosīja "Visper Lions", kas šosezon spēlē līmeni zemāk. Neskatoties uz graujošo uzvaru, latviešu florboliste pie saviem pirmajiem rezultativitātes punktiem šajā sezonā vēl netika. Otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā gaidāma jau krietni nopietnāka cīņa, jo pretim stāsies cita spēcīgākās līgas vienība "Zug United".

Krastiņa prognozē grūtu sezonu Dānijā
Ar smagu zaudējumu jauno sezonu Dānijas sieviešu spēcīgākajā līgā sācis Lienas Krastiņas pārstāvētais AFK, kas savā laukumā ar rezultātu 3:10 (1:1, 1:6, 1:3) piekāpjoties vienām no principiālākajām pretiniecēm "AaB Floorball". Latviešu florboliste šajā spēlē nepiedalījās, līdzīgi kā vairākas citas komandas vadošās spēlētājas. Krastiņa to skaidro ar faktu, ka daudzas spēlētājas joprojām nav atkopušās no savainojumiem, kas komandai radīja problēmas jau pagājušajā sezonā, un arī šī sezona pēc latvietes domām būs visnotaļ sarežģīta.