Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Stūrem pirmie vārti Dānijas virslīgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Stūrem pirmie vārti Dānijas virslīgā
Eduarda Stūres pārstāvētais "Aarhus Floorball Club"

Aizvadot vien otro spēli Unihoc florbola virslīgā Dānijā, pie pirmā vārtu guvuma izdevies tikt latviešu florbolistam Eduardam Stūrem. Klubam gan neizdevās izvairīties no vēl vienas neveiksmes.

Kamēr "Aarhus Floorball Club" dāmu komanda ir viena no vadošajām valstī, vīru klubs šosezon aizvada pirmo sezonu spēcīgāko pulkā. Starpsezonu periodā vienībai pievienojās arī Eduards Stūre, jau pirmajā mačā izceļoties ar rezultatīvu piespēli. Komandai gan tik spīdoši neklājās, jo pret "Frederikshavn Bulldogs" nācās kapitulēt ar 6:19. Pozitīvais bija, ka AFK pēc katastrofālās 1:9 kapitulācijas pirmajā periodā, turpinājumā izdevās sakārtot savu spēli un trešo nogriezni pat uzvarēt ar 3:2.

Otrajā kārtā savā laukumā bija jāuzņem ģeogrāfiskie kaimiņi "Skanderborg Kill", kuri arī turnīru bija sākuši ar smagu 4:11 zaudējumu. Šoreiz pirmajā trešdaļā tika ielaisti tikai vieni vārti, bet pēc diviem periodiem rezultāts bija 2:5 AFK klubam par sliktu. Drīz pēc otrā pārtraukuma viesi guva vēl divus vārtus, bet tad, spēlējot skaitliskajā mazākumā, savus pirmos vārtus Dānijā guva latviešu florbolists – 3:7. Turpinājums gan nesekoja un viesi tika pie vēl četriem vārtu guvumiem, izcīnot gana komfortablu uzvaru.

Pēc divām spēļu kārtām AFK rēķinā nav punkti turnīra tabulā un nākas samierināties ar pēdējo pozīciju. Nākamā spēle komandai paredzēta 23. septembrī savā laukumā pret "Rodovre", kuri pašlaik vēl nav aizvadījuši nevienu maču. Stūre sezonas divās spēlēs izcēlies ar 2 (1+1) rezultativitātes punktiem.

     [+] [-]

, 2017-09-21 10:23, pirms 7 gadiem
Eduards potenciāls spēlētājs ar lielām iespējām tikt SSL līgā. Šis tikai nākošais solis lai tiktu SSL