Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Bija piedāvājums arī no Superlīgas"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš: "Bija piedāvājums arī no Superlīgas"
Morics Krūmiņš ar Somijas čempionāta kausu par trešo vietu

Savu labāko sezonu leģionāra gaitās aizvadījis latviešu florbolists Morics Krūmiņš, kurš arī nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt somu "Nokian KrP". Piedāvājumi bijuši arī no citām komandām.

Aizvadītajā sezonā Morics Krūmiņš 25 spēlēs izcēlās ar 32 (19+13) rezultativitātes punktiem, ieņemot 30.vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Interesanti, ka četru sezonu laikā, kas pavadītas Somijas Elites līgā, regulārajā čempionātā latvietis piedalījies tieši 100 spēlēs, savācot 88 (54+34) rezultativitātes punktus. Izslēgšanas turnīrā statistika latvietim ir vēl sekmīgāka, jo 17 spēlēs viņam 17 (10+7) rezultativitātes punkti, no kuriem lielais vairums (13) nopelnīti tieši šajā sezonā, kas palīdzēja komandai aizspēlēties līdz pirmajām medaļām Somijas Elites līgā.

Arī nākamajā sezonā Latvijas izlases aizsargs turpinās spēlēt "Nokian KrP" komandā. "Līgumu ar komandu pagarināju jau martā," sarunā ar Sportacentrs.com atzina Krūmiņš. "Pēc sezonas, protams, bija pāris piedāvājumi no citām komandām. Viens bija no Zviedrijas Superlīgas un viens no Šveices NLA līgas, bet, ņemot vērā, ka biju jau vienojies ar savu pašreizējo komandu, šoreiz nācās atteikties."

Gatavošanos jaunajai sezonai komanda sāks jūlijā, bet pirmā pārbaudes spēle paredzēta 3. augustā, kad "Nokian KrP" sacentīsies ar "Steelers" vienību. Pēc tam komanda dosies uz starptautisko turnīru "Czech Open", bet pēc tam vēl ieplānotas cīņas ar OLS, SPV, TPS un, iespējams, arī zviedru "Dalen".