Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Ankudinovai rezultatīvākā spēle Somijas virslīgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ankudinovai rezultatīvākā spēle Somijas virslīgā
Anna Ankudinova (#95)

Talantīgā Latvijas florbola izlases uzbrucēja Anna Ankudinova aizvadījusi savu rezultatīvāko spēli Somijas Elites līgā, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Morics Krūmiņš Somijā palicis ārpus pieteikuma, bet Lauma Višņevska Zviedrijā spēli vēroja no rezervistu soliņa.

Ankudinova aizvadījusi savu labāko spēli Somijas Elitē
Otro sezonu spēlējot Somijas Elites divīzijā, Anna Ankudinova atzīmējusies ar divām rezultatīvām piespēlēm mačā pret "SB Pelicans", tādējādi SSRA uzbrucēja vienā spēlē pratusi dubultot savu punktu krājumu vienā no pasaules spēcīgākajām līgām. Iepriekšējā sezonā 15 mačos viņas rēķinā bija 2 (1+1) punkti, bet šosezon viņai šie bija pirmie divi punkti. Jāpiezīmē, ka SSRA pret "SB Pelicans" viesos prata uzvarēt ar rezultātu 9:3 (2:1, 5:1, 2:1). Ankudinova asistēja komandas trešajos un sestajos gūtajos vārtos. Tāpat viņas rēķinā vidu minūšu noraidījums. Otra Latvijas izlases florboliste Elizabete Pavlovska šoreiz palika bez punktu guvumiem.

Ozolam neizdodas sekmēt uzvaru
Nīderlandes virslīgas čempionāta mačā Mika Ozola pārstāvētais "Blue Falcons" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:0, 0:3) piekāpās "Hot Flames" vienībai, vāji aizvadot spēles trešo trešdaļu, kurā izšķīrās uzvarētāja liktenis. Latviešu vārtsargam šajā spēlē darba netrūka un viņš tika galā ar 24 no 29 pretinieku metieniem. Salīdzinājumam, konkurentu vārtsargam pa visu spēli bija jāatvaira tikai 12 raidījumi. Ozols šosezon piedalījies divās no četrām spēlēm, abās piedzīvojot neveiksmes. Tabulā komanda ar sešiem punktiem četrās spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

Kraujai jau ceturtais zaudējums
Pagalam neveiksmīgi sezona Nīderlandes virslīgā izvēršanas Lienes Kraujas pārstāvētajam "HSK Agents", kas zaudējuši jau ceturto maču tikpat cīņās. Kārtējā spēlē "HSK Agents" viesos ar 2:10 (1:2, 1:4, 0:4) piekāpās "Hot Flames". Latviešu florboliste šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet sezonā kopumā viņai divi rezultatīvi metieni.

Višņevksa noraugās kārtējā uzvarā
Pēdējā laikā neregulāri vietu Zviedrijas Allsvenskan vienas no vadošo komandu "IBF Falun" vārtos ieņem Latvijas izlases vārtsardze Lauma Višņevska. Kārtējā cīņā, kurā viņas pārstāvētais klubs savā laukumā ar 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) pieveica "AIK IBF", latviete spēli atkal vēroja no rezervistu soliņa. "IBF Falun" vienībai šī bija sestā uzvara septiņās spēlēs, kas ļauj atrasties komfortablā turnīra tabulas galvgalī. Tikmēr "AIK IBF" vienība atrodas turnīra tabulas astesgalā.

Krūmiņš ārpus pieteikuma graujošā uzvarā
Sezonas pārliecinošāko uzvaru Somijas Elites līgā izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas savā laukumā ar rezultātu 16:4 (3:2, 6:1, 7:1) saplosīja "Tiikerti" vienību. Latviešu florbolists šoreiz palika ārpus spēles pieteikuma, bet spilgtu maču aizvadīja Jona Rantala, kuram pieci precīzi metieni un divas rezultatīvas piespēles. "Nokian KrP" vienībai tā bija piektā uzvara pēc kārtas, kas turnīra tabulā ļauj saglabāt gana komfortablu otro vietu.