Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Hartmaņa klubs nodrošina vietu play-off, Krūmiņš tai tuvojas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Hartmaņa klubs nodrošina vietu play-off, Krūmiņš tai tuvojas
Emīls Hartmanis

Somijas florbola Elites līgas izslēgšanas turnīram soli tuvāk ticis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", bet 2.divīzijā vietu play-off oficiāli nodrošinājis Emīls Hartmanis ar komandas biedriem.

"Nokian KrP" uzvar un nostiprina pozīcijas
Pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošie Morica Krūmiņa pārstāvētie "Nokian KrP" izcīnījuši svarīgu uzvaru Somijas Elites līgā, ar rezultātu 11:8 (4:0, 3:2, 4:6) apspēlēja "Happee" komandu, tādējādi nostiprinot savas pozīcijas čempionāta labāko astotniekā. Cēsnieks Krūmiņš bija atgriezies savas komandas pirmajā maiņā, kur spēlēja sezonas sākumā, pirmā perioda pēdējā minūtē ar precīzu metienu panākot 4:0 savas komandas labā. Spēles gaitā laukuma saimnieki bija panākuši arī 7:1 vadību, taču spēles izskaņa izvērtās saspringta, jo piecas minūtes pirms pamatlaika beigām no pārsvara bija palicis tikai minimālais 9:8. Tomēr vairāki viesu noraidījumi, tostarp pasaules čempionāta MVP Petera Kotilainena 2+10 minūšu sods, ļāva mājiniekiem nosargāt 11:8 uzvaru. Piecas kārtas pirms sezonas beigām "Nokian KrP" ar 21 punktu saglabā septīto vietu, par trim punktiem esot priekšā devītajā vietā esošajiem "Indians".

Hartmaņa klubs oficiāli nodrošina vietu play-off
Somijas florbola čempionāta vīriešu 2. divīzijā pārliecinoši turpina spēlēt Emīla Hartmaņa pārstāvētais PSS, kas 18. kārtas mačā savā laukumā ar rezultātu 11:3 (5:1, 1:0, 5:2) pārliecinoši pieveica VKTP komandu, tādējādi ne vien saglabājot pirmo vietu čempionāta kopvērtējumā, bet arī oficiāli nodrošināja vismaz otro vietu pēc priekšsacīkšnu beigām. Tas pēc regulārās sezonas noslēguma ļaus turpināt cīņu izslēgšanas turnīrā par tiesībām 2017./18. gada sezonā spēlēt Diivari līgā, kas ir pēc spēka otrā stiprākā līga valstī. Pēdējā mačā Hartmanis spēlēja savas komandas trešajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.