Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekšem kārtējais rezultatīvais mačs, Pavlovskai otrais punkts sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšem kārtējais rezultatīvais mačs, Pavlovskai otrais punkts sezonā
Pēteris Trekše (#19)

Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā ar vārtu guvumu un divām piespēlēm atzīmējies Pēteris Trekše, kamēr Elizabete Pavlovska Somijas virslīgā nopelnījusi otro punktu sezonā. Zviedrijā kaŗtējos vārtus guvusi Luīze Biļinska, bet latviešu rezultativitāte no kārtējā zaudējuma nav glābusi mūsējo kvartetu Norvēģijā.

Trekšes rezultativitāte sekmē uzvaru
Pēc viena piedzīvotā zaudējuma pie panākuma Somijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā atkal ticis Pētera Trekšes un Klāva Jansona pārstāvētais "Koovee", kas savās mājās ar rezultātu 9:5 (4:2, 0:3, 5:0) apspēlēja "M-Team", lieliski nospēlējot cīņas pēdējo trešdaļu. Labu maču aizvadīja cēsnieks Trekše, kurš atzīmējās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat viņa rēķinā divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+1). Jansons šoreiz pie punktu guvumiem netika, nopelnot divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Biļinskai atkal vārti un sāpīgs zaudējums
Zviedrijas sieviešu spēcīgākajā florbola līgā astotos vārtus sezonā guvusi Luīze Biļinska, taču viņas pārstāvētais "Karlstad IBF" piedzīvojis kārtējo sāpīgo zaudējumu, šoreiz savās mājās ar rezultātu 4:5 (2:1, 1:2, 1:2) atzīstot "IBK Dalen" pārākumu. Latviešu florboliste ar vārtu guvumu atzīmējās otrā perioda vidū, tobrīd panākot 3:2 vadību. Trešā perioda ievadā viešņas jau bija pārņēmušas vadību, bet 48.minūtē, realizējot vairākumu, Biļinska rezultātu līdzsvaroja. Atrisinājums nāca pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kad viešņas guva uzvaru nesošos vārtus. Biļinska sezonas 12 spēlēs atzīmējusies ar 13 (8+5) rezultativitātes punktiem, kamēr "Karlstad IBF" izkritis no labāko astotnieka.

Pavlovska tiek pie otrā punkta sezonā
Somijas Elites līgā zaudējumu piedzīvojis Elizabetes Pavlovskas un Annas Ankudinovas pārstāvētais SSRA, kas viesos ar rezultātu 3:10 (1:2, 0:4, 2:4) piekāpās "EraViikingit" vienībai. Latviešu aizsardze Pavlovska trešajā periodā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli komandas otrajā vārtu guvumā. Spēlējot trešajā maiņā, Elizabete spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Sezonā kopumā viņas rēķinā pašlaik ir 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Anna Ankudinova turpina atkopties no savainojuma, kas iegūts pasaules čempionātā, līdz ar to šajā spēlē viņa palika ārpus pieteikuma.

"Harstad" arī ar desmit vārtiem izrādās par maz
Kārtējo zaudējumu Norvēģijas florbola virslīgas čempionātā piedzīvojis četru latviešu pārstāvētais "Harstad", kas savā laukumā ar rezultātu 10:13 (5:3, 2:4, 3:6) piekāpās "Gjellerasen" vienībai. Toms Kirmužs un Linards Ščegoļevs katrs guva pa diviem vārtiem un divām piespēlēm, kamēr Tomam Niedrem un Robertam Līviņam pa vienai rezultatīvai piespēlei. Jāpiezīmē, ka Līviņš trešā perioda ievadā tika pie piecu minūšu noraidījuma. Vēl sešas minūtes pirms mača beigām "Harstad" atradās vadībā ar 10:9, taču turpinājumā tika zaudēti četri vārti.

Krūmiņš lietderīgs vērtīgā uzvarā
Somijas spēcīgākajā florbola līgā pie vērtīgas uzvaras viesos izdevies tikt Morica Krūmiņa pārstāvētajam "Nokian KrP", kas viesos ar rezultātu 4:3 (0:0, 3:1, 1:2) pieveica "Happee". Krūmiņš pēc ilgāka pārtraukuma atkal bija pacelts uz otro maiņu, pie rezultativitātes punktiem netiekot, taču uzlabojot savu sezonas lietderības koeficientu, šo spēli noslēdzot ar pozitīvu (+2) rādītāju.