Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Garbarei pirmā neveiksme sezonā, Kirmužs turpina rezultatīvi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Garbarei pirmā neveiksme sezonā, Kirmužs turpina rezultatīvi
Toms Kirmužs

Šveices NLA florbola līgā pirmo zaudējumu piedzīvojusi Evelīna Garbare ar komandas biedrenēm, kamēr Toma Kirmuža rezultatīvā spēle joprojām pie panākumiem neļauj tikt "Harstad" klubam Norvēģijā. Sezonas pārliecinošāko uzvaru izcīnījis Kristapa Vaiča klubs, bet pagalam neveiksmīga cīņa padevusies Laumai Višņevskai.

Garbarei pirmā neveiksme sezonā
Šveices sieviešu NLA līgā pirmo zaudējumu piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern-Burgdorf", kas savā laukumā dramatiskā spēlē ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās pašreizējām valsts čempionēm "piranha chur". Lai gan latvietes pārstāvētā komanda pirmā tika pie vārtu guvuma, mača izskaņā tieši "burvēm" bija jādomā kā izvairīties no zaudējuma, to paveicot pamatlaika pēdējā minūtē. Pēc piedzīvotā zaudējuma "Wizards Bern Burgdorf" ar 12 punktiem piecās spēlēs atkāpušās uz otro vietu, atpaliekot no "UHC Dietlikon". Nākamā spēlē komandai paredzēta 16. Oktobrī viesos pret piektajā vietā esošo "Zug United".

Rajeckim neveiksme svarīgā mačā
Šveices NLA līgā zaudējumu piedzīvojis Jāņa Rajecka pārstāvētais "Kloten-Bulach Jets", kas viesos ar rezultātu 4:5 (1:1, 0:2, 3:2) piekāpās līdz šim neveiksmīgi spēlējošajiem "UHC Uster", izšķirošos vārtus ielaižot vien spēles pašā izskaņā. Jāsaka gan, ka tā nebūt nav pirmā reize šosezon, kad "jets" neveiksmi piedzīvo pēdējos spēles momentos. Rajeckis šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet komanda pēc piedzīvotās neveiksmes atkāpās uz astoto vietu turnīra tabulā.

Kirmužam kārtējie vārti, kārtējā zaudējumā
Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā neveiksmīgi turpina spēlēt Toma Kirmuža pārstāvētais "Harstad IBK", kas savā laukumā ar 5:10 (2:4, 0:1, 3:5) zaudēja "Tunet IBK" komandai, kuri nesen piedalījās EuroFloorball Cup turnīrā, pusfinālā zaudējot "Lielvārdei". Latviešu florbolistam viens vārtu guvums un rezultatīva piespēle, bet komandai šī bija jau septītā neveiksme septiņās aizvadītajās spēlēs. Kirmužs piedalījās piecās spēlēs, savācot 9 (6+3) rezultativitātes punktus.

Višņevskai neveiksmīga spēle
Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā trešo zaudējumu piedzīvojis Laumas Višņevskas pārstāvētais "Sundsvalls IBF", kas savā laukumā ar 4:5 (1:2, 1:0, 2:3) piekāpās "Team Thoregruppen" komandai. Jāpiezīmē, ka spēle aizritēja ar lielu "Sundsvalls IBF" komandas pārākumu (metieni 27:12), taču Laumai izdevās tikt galā vien ar septiņiem sāncenšu metieniem.

Vaičim sezonas pārliecinošākā uzvara
Šveices NLB līgā šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru izdevies izcīnīt Kristapa Vaiča pārstāvētajam "Ad Astra Sarnen", kas viesos ar 12:3 (2:0, 4:1, 6:2) saplosīja "RD March-Hofe Altendorf" florbolistus. Liepājnieks arī šajā spēlē palika bez rezultativitātes punktiem. Pēc izcīnītās uzvaras "Ad Astra Sarnen" rēķinā ir deviņi punkti, kas viņiem ļāvis pakāpties uz sesto vietu turnīra tabulā.

Karlsonam divas rezultatīvas piespēles
Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā divas rezultatīvas piespēles izdarījis Jakobs Karlsons, kura pārstāvētais "Kumla IBK" viesos ar rezultātu 4:5 (0:0, 2:2, 2:3) piekāpās "Hagfors IBS" komandai. Bijušā Latvijas U-19 izlases kandidāta pārstāvētais klubs četrās spēlēs savācis piecus punktus, kas ļauj atrasties devītajā vietā turnīra tabulā. Karlsons šajās spēlēs izcēlies ar 7 (2+5) rezultativitātes punktiem, esot starp līgas 30 rezultatīvākajiem florbolistiem.

Liene Krauja debitē Nīderlandē
Nīderlandes florbola čempionāta spēcīgākajā līgā debitējusi Latvijas florboliste Liene Krauja, kura devusies laukumā "HSK Agents" komandas sastāvā. Spēlējot viesos pret "UFC Utrech 1" Krauja izcēlās arī ar vārtu guvumu, taču viņas pārstāvētā komanda viesos piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 4:7 (0:2, 2:3, 2:2). Latviešu florboliste izcēlās otrā perioda sestajā minūtē, rezultātu sadeldējot līdz 2:3. Latviešu florbolistei šī bija pirmā spēle čempionātā, bet komanda aizvadījusi jau ceturto maču, piedzīvojot trešo zaudējumu un ar vienu punktu turnīra tabulā pašlaik komanda atrodas piektajā vietā sešu komandu konkurencē.