Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinskai atkal trīs punkti, Alps ar komandas biedriem līderi Anglijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinskai atkal trīs punkti, Alps ar komandas biedriem līderi Anglijā
Liena Krastiņa

Zviedrijas Superlīgā florbolā vēl vienu rezultatīvu spēli aizvadījusi Luīze Biļinska, bet Dānijā pēc ilgāka laika pie rezultativitātes punkta tikusi Liena Krastiņa. TIkmēr Anglijā lieliski spēlē "UCM/Jigsaw Foods" ar vairākiem latviešiem sastāvā.

Biļinskai atkal trīs punkti spēlē
Zviedrijas sieviešu Superlīgā otro maču pēc kārtas individuāli sekmīgi aizvadījusi Luīze Biļinska, kura atzīmējusies ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. Diemžēl ne tik labas sekmes viņas pārstāvētajam "Karlstad IBF" klubam, kas ar rezultātu 5:8 (1:2, 2:2, 2:4) atzina "Taby FC IBK" komandas pārākumu. Vāji tika aizvadīta spēles trešās trešdaļas pirmā puse, kad īsā laikā tika zaudēti trīs vārti. Sezonas 12 aizvadītajās spēlēs latviete iekrājusi jau 13 (9+4) rezultativitātes punktus.

Krastiņas vārtu guvums neglābj no vēl vienas neveiksmes
Pēc ilgāka laika ar vārtu guvumu Dānijas spēcīgākajā florbola līgā atzīmējusies Liena Krastiņa, taču tas nav glābis viņas pārstāvēto AFK no trešās neveiksmes pēc kārtas. Kārtējā spēlē latvietes pārstāvētais klubs savā laukumā ar rezultātu 6:7 (1:1, 2:2, 3:3, 0:1) papildlaikā piekāpās "Frederikshavn Bulldogs" komandai. Otrās trešdaļas septītajā minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Liena Krastiņa, tobrīd panākot neizšķirtu 2:2 rezultātu. Latvietei septiņās spēlēs tagad ir 11 (8+3) rezultativitātes punkti.

Alps & Co pārliecinoši Anglijā
Vēl divas uzvaras izcīnījuši turnīra tabulas līderi "UCM/Jigsaw Foods", kur vadošās lomas spēlē latviešu florbolisti. Pirmajā cīņā pret "Cambridge Floorball Club" izvērtās pietiekami spraiga, kurā uzvarēt izdevās vien ar 5:2, ar diviem vārtu guvumiem izceļoties bijušajam Latvijas izlases uzbrucējam Jānim Alpam. Dienas otrajā spēlē pret "Nottingham Floorball" nopietna cīņa neizvērtās, latviešu pārstāvētajai vienībai svinot graujošu 20:0 panākumu. Ar pieciem vārtu guvumiem izcēlās Alps, bet Raivim Bogdanovam trīs rezultatīvi raidījumi. Komandai tā bija ceturtā uzvara tikpat aizvadītajās spēlēs, kas ļauj atrasties turnīra tabulas galvgalī.

Bez panākumiem gan neizpalika arī Kembridžas klubs, kas bija šā sabraukuma organizatori. Otrajā mačā viņi ar 4:2 apspēlēja "Coventry Lightning", ar vienu vārtu guvumu atzīmējoties Elvijam Sakārnim.

Gana labas sekmes demonstrēja arī "Norwich Necromancers", kuri pirmajā spēlē ar 6:1 apspēlēja "Warwick Floorball Club". Pa vieniem vārtiem guva Kalvis Mangulsons, Mārtiņš Nuķis, Artis Kalniņš un Reinis Dālbergs. Cīņā pret citu latviešu komandu "Wakefield Wolves" tika nospēlēts neizšķirti 4:4, ar diviem vārtu guvumiem izceļoties Kalniņam, kamēr pretējā nometnē līdzīgas sekmes Aivaram Ozoliņam.

Trīs punkti šajā kārtā arī "Wakefield Wolves", kuri pirms cīņas ar "Norwich Necromancers" savā pirmajā šīs sezonas mačā ar 4:2 apspēlēja "Rhinos", vārtus gūstot četriem dažādiem latviešu florbolistiem.