Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Karlsona klubs turpina ceļu uz Superlīgu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Karlsona klubs turpina ceļu uz Superlīgu
Jakobs Karlsons uzbrukumā

Latviešu izcelsmes florbolista Jakoba Karlsona pārstāvētais "IBF Orebro" izcīnījis pārliecinošu uzvaru Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā, tādējādi turpinot cīņu par tikšanu pasaules stiprākajā - Zviedrijas Superlīgā.

Karlsona klubs grauj un turpina ceļu uz Superlīgu
Zviedrijas Allsvenskan līgā fantastisku momentu realizāciju nodemonstrējis Jakoba Karlsona pārstāvētais "IBF Orebro", kas viesos ar rezultātu 12:4 (7:1, 1:3, 4:0) saplosīja tabulas lejasgala komandu "IBK Alingsas". Jāpiezīmē, ka "IBF Orebro" 12 vārtus guva, izdarot vien 20 metienus pa sāncenšu vārtiem. Karlsons ar rezultativitātes punktiem šajā spēlē neizcēlās. Pēc pirmā apļa Karlsona pārstāvētā komanda ar 23 punktiem ieņem otro vietu, septiņus punktus atpaliekot no līderiem, bet par diviem punktiem apsteidzot piektajā vietā esošo "FBC Kalmarsund", kas atrodas uzreiz aiz svītras cīņā par Superlīgu.

Hartmanim panākums līderu divcīņā
Somijas 2.divīzijā svarīgu uzvaru izcīnījis Emīla Hartmaņa pārstāvētais Porvo PSS, kas savā laukumā ar rezultātu 4:3 (2:0, 2:2, 0:1) pieveica "Blackbirds", kuri līdz šim bija savākuši tikpat punktu cik talsinieka pārstāvētais klubs. Pēc šīs uzvaras PSS pirmo apli noslēguši ar 20 no 22 iespējamajiem punktiem, ieņemot pirmo vietu, par vienu punktu apsteidzot "Tiikerit", bet par diviem – "Blackbirds". Pēc regulārās sezonas divas labākās komandas turpinās cīņu par tikšanu Somijas Divari jeb otrajā spēcīgākajā līgā.

Reinsona vārtu guvums neglābj, Luņinam pārliecinoša uzvara
Dānijas florbola čempionāta 2.divīzijā zaudējumu piedzīvojis Rolanda Reinsona pārstāvētais "Skanderborg Kill-2", kas viesos ar 7:12 (4:3, 1:1, 2:8) piekāpās "AFK-2" florbolistiem, ļoti vāji nospēlējot mača pēdējo trešdaļu, ielaižot astoņus vārtus. Otrās trešdaļas pirmajā pusē ar vārtu guvumu izcēlās arī Reinsons, tobrīd panākot 5:3 vadību savai komandai. Trijos aizvadītajos mačos Reinsons izcēlies ar diviem precīziem metieniem.

Citā spēlē vēl rezultatīvāks bija Kristiāns Luņins, kurš izcēlās ar trim vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot savam "SFK Horsens" viesos ar 16:1 (3:1, 6:0, 7:0) saplosīt "Randers Raptors FC 2" komandu. Ar izcīnītiem deviņiem punktiem piecās spēlēs, Luņina pārstāvētā komanda savā reģionā pakāpusies uz otro vietu turnīra tabulā. Luņins piedalījies trijās spēlēs, savācot iespaidīgos 17 (9+8) rezultativitātes punktus.

     [+] [-]

, 2016-12-14 15:48, pirms 7 gadiem
Kam šo rakstu vajag ?
Kas ir Karlsons ?
Tad jau Anglijas 5 līgas futbolaa ziņas varbūt arī rakstiet ...