Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš pieveic Ragovski un Orsti

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Somijas Elites florbola līgā ar rezultatīvu sniegumu atzīmējies Morics Krūmiņš un Jānis Ragovskis, abiem tiekot pie rezultatīvām piespēlēm savstarpējā cīņā, kurā uzvaru izcīnīja cēsnieka pārstāvētā vienība. Zemākā līgā rezultatīvi turpina spēlēt Pēteris Trekše un Klāvs Jansons.

Krūmiņš apspēlē Ragovski un Orsti
Somijas Elites līgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas viesos gana pārliecinoši ar 7:1 (1:0, 2:0, 4:1) tika galā ar Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvēto LaSB. Krūmiņš spēlēja komandas trešajā maiņā, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli un pozitīvu (+1) lietderības koeficientu. Zaudētāju rindās vieno vārtu guvumā piespēli izdarīja Ragovskis, kurš spēlēja otrajā maiņā, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta. Pēc ilgāka laika pieteikumā atkal parādījies Ralfs Orste, kurš gan šoreiz vēl palika rezervē.

Trekše un Jansons sekmē komandas uzvaru
Trešo uzvaru pēc kārtas Somijas otrajā spēcīgākajā līgā izcīnījis Pētera Trekšes un Klāva Jansona pārstāvētais "Koovee", kas aizraujošā mačā viesos ar rezultātu 5:4 (2:1, 1:1, 2:2) spēja nosargāt uzvaru pār "Loviisa Tor" vienību, kurā agrāk arī spēlējuši vairāki latviešu florbolisti. Trekše uzvarētāju rindās guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, tiekot pie lietderības koeficienta plus trīs. Tāpat viņam divas soda minūtes. Klāvam Jansonam šajā mačā vieni vārti un divas piespēles, kā arī lietderības koeficients +2.

"Harstad" beidzot tiek pie uzvaras
Pēc vairāku zaudējumu sērijas, pie panākuma Norvēģijas virslīgas čempionātā izdevies tikt "Harstad" vienībai, kas viesos ar 10:6 (4:2, 2:2, 4:2) pieveica līgas jaunpienācējus "Valerenga". Ar četriem vārtu guvumiem uzvaru kaldināja Linards Ščegoļevs, bet Toms Kirmužs guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. Savukārt Tomam Niedrem un Robertam Līviņam katram pa vienai rezultatīvai piespēlei, pēdējam no viņiem arī tiekot pie divu minūšu noraidījuma.

Adamanim pirmais vārtu guvums Dānijas virslīgā
Aizvadot savu piekto spēli Dānijas stiprākajā florbola līgā, ar savu pirmo precīzo metienu atzīmējies Kristers Adamanis. Neskatoties uz to, viņa pārstāvētais AFK savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 9:14 (5:5, 3:5, 2:4) piekāpās "Strandby Elling IF" komandai.

Krauja iemet, komanda turpina zaudēt
Ar trešo vārtu guvumu Nīderlandes florbola virslīgā atzīmējusies Liene Krauja, kuras pārstāvētajam "HSK Agents" gan šī sezona izvērtusies gaužām neveiksmīga, jo piedzīvota jau piektā neveiksme tikpat spēlēs. Šoreiz vienība viesos ar rezultātu 5:6 (1:3, 3:1, 1:2) piekāpās "Groningen Messed Up" vienībai. Bijusī Latvijas izlases florboliste vārtus guva otrā perioda otrajā pusē, kad komanda pietuvojās rezultātā līdz 3:4.