Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjomina uzvar Garklāvu, abām gūstot vārtus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjomina uzvar Garklāvu, abām gūstot vārtus
Diāna Isjomina
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Norvēģijas florbola čempionātā savstarpējā spēlē ar vārtu guvumiem atzīmējušās Diāna Isjomina un Līga Garklāva. Turpat Norvēģijā rezultatīvi bijuši arī latviešu vīru spēlētāji. Labas sekmes arī mūsu somu leģionāriem, bet Dānijā pie panākuma beidzot tikusi Liena Krastiņa.

Isjomina pieveic Garklāvu

Norvēģijas spēcīgākajā florbola čempionātā savā starpā sacentās Diānas Isjominas pārstāvētais "Tunet" un "Gjellerasen", kuru rindas aizstāv Līga Garklāva. Par spēles izteiktām favorītēm tika uzskatītas "Tunet" florbolistes, kuras pie panākuma tika vien ar salīdzinoši pieticīgo 6:2 (0:2, 3:0, 3:0), turklāt atspēlējoties no divu vārtu deficīta. Garklāva ar vārtu guvumu izcēlās jau pirmajā minūtē, atklājot rezultātu. Pie vārtu guvuma tika arī Isjomina, kura precīzi meta tieši pēc 30 nospēlētām minūtēm. Tabulā "Tunet" saglabājusi otro vietu, kamēr "Gjellerasen" joprojām atrodas tabulas pēdējā ailītē.

Krūmiņam +3 lietderība pārliecinošā uzvarā

Pēc viena piedzīvota zaudējuma pie pārliecinošas uzvaras Somijas spēcīgākajā līgā ticis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP', kas viesos ar rezultātu 11:4 (3:1, 4:2, 4:1) tika galā ar "Tiikerit" vienību. Latvijas izlases aizsargs otro maču pēc kārtas aizvadīja savas komandas pirmajā aizsargu pārī. Šoreiz ar rezultativitāti Krūmiņš neizcēlās, bet spēli noslēdza ar pozitīvu (+3) lietderības koeficientu. Pēc izcīnītās uzvaras "Nokian KrP' turnīra tabulā pakāpušies uz piekto pozīciju, kamēr "Tiikerit" atrodas pirmspēdējā vietā.

Orstem un Ragovskim jau ceturtā uzvara pēc kārtas
Citā Somijas F-līgas turnīra spēlē pie ceturtā panākuma pēc kārtas izdevies tikt Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētajam LaSB, kas kārtējā cīņā savās mājās ar rezultātu 5:4 (0:1, 3:1, 2:2) apspēlēja "Happee" vienību. Abi latvieši otro maču pēc kārtas darbojās vienā aizsargu pārī, abiem paliekot bez rezultativitātes punktiem, taču nopelnot pozitīvu (+1) lietderības koeficientu.

Ar Niedres un Kirmuža vārtu guvumiem izrādās par maz

Pamatīgu zaudējumu Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgas turnīrā piedzīvojis "Harstad" ar pieciem latviešiem ierindā. Kārtējā spēlē komanda savās mājās ar rezultātu 3:14 (0:3, 0:3, 3:8) kapitulēja "Slevik" vienībai. Zaudētāju rindās divus vārtus guva Toms Niedre, bet vienus Toms Kirmužs. Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās arī Kaspars Grundšteins, bet Roberta Līviņa rēķinā divu minūšu noraidījums. Tikmēr vārtsargs Roberts Trepšs tika galā ar 24 no 34 pretinieku metieniem, cīņas izskaņā dodot vietu vārtos savam kolēģim. Tabulā "Harstad" joprojām ieņem pirmspēdējo pozīciju.

Krastiņas komanda beidzot uzvar

Dānijas spēcīgākajā sieviešu florbola līgā pie panākuma izdevies tikt Lienas Krastiņas pārstāvētajam AFK, kas viesos nerezultatīvā spēlē ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) apspēlēja "Herning Pirates". Latviešu florboliste šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, bet komandai šī bija otrā uzvara astoņās spēlēs, kas dod trešo vietu četru komandu konkurencē. Pašlaik nākamā spēle vienībai ieplānota 21. novembrī, taču jāņem vērā, ka arī Dānijā daudzas no cīņām jau ir pārceltas Covid-19 dēļ. Krastiņa šosezon piedalījusies septiņās spēlēs, tiekot pie četriem vārtu guvumiem.