Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Lazdiņš rezultatīvs Vācijas kausā, pārējie latvieši sausā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vācijas kausa izcīņas otrajā kārtā ar trim precīziem metieniem atzīmējies Ķekavas florbola audzēknis Atis Lazdiņš, taču komanda tik un tā piedzīvoja neveiksmi.Spēcīgāko līgu turnīros latviešiem šoreiz ar rezultativitāti izcelties nav sanācis.

Pavlovskai divas dažādas uzvaras
Somijas Elites līgā divas uzvaras divās dienās izcīnīji Elizabetes Pavlovskas un Annas Ankudinovas pārstāvētais SSRA. Ja pirmā uzvara tika izcīnīta ar graujošu 12:2 pārsvaru, tad dienu vēlāk pret "Classic" uzvara tika izcīnīta vien ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0). Pavlovska tika iekļauta komandas ceturtajā maiņā, pie punktiem netiekot, bet Ankudinova otro spēli pēc kārtas palika ārpus pieteikuma.

Vaiča klubs piedzīvo neveiksmi Leipcigā
Vācijas spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Berlin Rockets", kas šoreiz viesos ar rezultātu 6:9 (2:3, 1:3, 3:3) piekāpās vienam no pēdējo gadu spēcīgākajiem šīs valsts klubiem "MFBC Leipzig". Latviešu florbolists ar rezultativitātes punktiem šajā spēlē neizcēlās. Ar izcīnītajiem četriem punktiem Berlīnes komanda pašlaik ieņem septīto vietu desmit komandu konkurencē, taču lielākā daļa komandu aizvadījušas četras spēļu kārtas, kamēr berlīniešiem ir nospēlēti trīs mači.

Stiprais joprojām gaida pirmo uzvaru
Šveices NLB līgā zaudējumu arī trešajā mačā piedzīvojis Lauris Alvis Stiprais, kura pārstāvētais "UHC Sarganserland" savā laukumā ar rezultātu 5:7 (3:2, 0:1, 1:4) piekāpās bijušajām Andra Rajecka klubam "Floorball Thurgau", latvietim paliekot bez rezultativitātes punktiem. Pašlaik komandas sekmes nav diez ko labas, kas licis atkāpties uz turnīra tabulas pašu lejasdaļu. Valmierietis trijās spēlēs nopelnījis vienu rezultatīvu piespēli.

Ar Lazdiņa trim gūtajiem vārtiem izrādās par maz
Rezultatīvu spēli Vācijas florbola 2.bundeslīgā aizvadījis Atis Lazdiņš, kurš izcēlies ar trim precīziem metieniem. Neskatoties uz to, viņa un vārtsarga Ulvja Eglīša pārstāvētais "BSV Roxel" bija spiests samierināties ar 7:13 (1:5, 2:3, 5:5) zaudējuma viesos pret "Tollwut Ebergons. Nākamā spēle komandai ieplānota vien 2. novembrī, bet pašlaik pēc divām kārtām latviešu pārstāvētais klubs atrodas pēdējā pozīcijā.

Višņevska atpūšas, komandai pārliecinoša uzvara
Pie kārtējā panākuma Zviedrijas pēc spēka otrajā stiprākajā līgā izdevies tikt Laumas Višņevskas pārstāvētajam "IBF Falun", kas viesos ar rezultātu 7:1 (3:0, 2:0, 2:1) apspēlēja "Ornskoldsvik IBK" komandu. Atšķirībā no spēles dienu iepriekš, šoreiz Lauma Višņevska spēli vēroja no rezervistu soliņa, bet labu maču aizvadīja viņas dubliere Ida Hedena, kura tika galā ar 16 no 17 sāncenšu raidījumiem.