Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Bērziņš Norvēģijā atgriežas ar 7+4

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bērziņš Norvēģijā atgriežas ar 7+4
Ritvaram Bērziņam padevusies ļoti veiksmīga atgriešanās Norvēģijā
Foto: nnbr.no

Spilgta atgriešanās Norvēģijas florbola laukumos padevusies Ritvaram Bērziņam, kurš atzīmējies ar septiņiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, sekmējot komandas pārliecinošu uzvaru. Debijas spēli Somijā aizvadījusi jaunā Nikola Biezuma, kurai arī viens precīzs metiens, bet Klāvs Ozoliņš Somijā guvis divus vārtus.

Bērziņš Norvēģijā atgriežas ar 11 punktiem vienā spēlē
Pēc neilga laika Norvēģijas kluba "Harstad IBK" klubā atgriezies "Rubenes" florbola audzēknis Ritvars Bērziņš, kurš savā pirmajā mačā pēc atgriešanās izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa pārstāvētais klubs savā laukumā ar rezultātu 25:4 (5:0, 7:2, 13:2) saplosīja "Sorfold/Hamaroy" spēlētājus. Labu spēli aizvadīja arī ierastais Harstades kluba līderis Toms Kirmužs, kuram šajā mačā trīs vārtu guvumi un četras rezultatīvas piespēles.

Ozoliņam divi precīzi metieni
Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā ar diviem precīziem metieniem atzīmējies Klāvs Ozoliņš, kura pārstāvētais "KrP Akatemia" ļoti rezultatīvā cīņā ar 11:16 (5:4, 1:6, 5:6) piekāpās "Classic II" florbolistiem. Pirmās trešdaļas vidū Ozoliņš, kurš spēlēja kluba trešajā maiņā, ar rezultatīvu metienu jau trešo reizi cīņā vadībā izvirzīja savu klubu (3:2). Vēlāk pārsvars tika palielināts arī līdz 5:3, bet turpinājuma "KrP Akatemia" komandai bija gaužām neveiksmīgs. Trešās trešdaļas septītajā minūtē "KrP Akatemia" bija iedzinējos ar graujošu 6:14. Otros vārtus Ozoliņš guva mača 49.minūtē, tobrīd panākot 8:14. Sešās aizvadītajās spēlēs Klāvs Ozoliņš atzīmējies ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem.

Orstes klubs nodrošina vietu play-off
Citā Somijas florbola čempionāta 2.divīzijā pie panākuma ticis Ralfa Orstes pārstāvētais "Pelicans SB", kas viesos ar rezultātu 8:4 (6:0, 1:3, 1:1) pieveica "Top Team" vienību, visu izšķirot jau pēc pirmajām 20 nospēlētajām minūtēm. Latviešu florbolists šoreiz spēlēja komandas otrajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Četras kārtas pirms regulārās sezonas noslēguma "Pelicans SB" ir nodrošinājuši vismaz ceturto vietu, tādējādi garantējot vietu izslēgšanas turnīrā, lai cīnītos par tikšanu valsts otrajā spēcīgākajā līgā. Otro vietu tabulā Orstes klubs apsteidz par pieciem punktiem.

Biezuma ar vārtu guvumu debitē Somijā
Savu karjeru Somijā slavenā kluba "EraViikingit" sistēmā turpinās jaunā latviešu florboliste Nikola Biezuma. Sezonas atlikušo daļu viņa pārstāvēs kluba B-jauniešu vienību, 2001-2002 gadā dzimušo meiteņu grupā. Pirmajā spēlē Somijas laukumos Biezuma izcēlās ar vārtu guvumu, taču komanda ar rezultātu 5:7 piedzīvoja neveiksmi pret "SB Pro" vienību.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-07 10:41, pirms 6 gadiem
Kas tad nu? SC sāks sekot florbolistu gaitām ārzemēs?
Teikšu kā ir, es sportam kopumā, jo sevišķi Latvijas sportistiem sekoju jau ilgu laiku, taču florbols, izņemot izlašu līmeni, nekad nav licies īpaši saistošs. Nav sajūtas, ka tas nākotnē var kļūt par vienu no pasaules top sporta veidiem.
Gluži kā F1 es jau sen prognozēju noritu un tagad F1 strauji iet uz grunti.

     [+] [-]

, 2018-02-07 11:01, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Kas tad nu? SC sāks sekot florbolistu gaitām ārzemēs?
Teikšu kā ir, es sportam kopumā, jo sevišķi Latvijas sportistiem sekoju jau ilgu laiku, taču florbols, izņemot izlašu līmeni, nekad nav licies īpaši saistošs. Nav sajūtas, ka tas nākotnē var kļūt par vienu no pasaules top sporta veidiem.
Gluži kā F1 es jau sen prognozēju noritu un tagad F1 strauji iet uz grunti.
Vai tik Tu neesi Nostradamus?

     [+] [-]

, 2018-02-07 12:18, pirms 6 gadiem
Tad tak nelasi, brīnos ka komentē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-07 12:57, pirms 6 gadiem
Nez kādas naudas summas grozas florbola līgās?

     [+] [-]

, 2018-02-07 14:41, pirms 6 gadiem
Nav ko teikt rakstīja: Nez kādas naudas summas grozas florbola līgās?
Niecīgas

     [+] [-]

, 2018-02-07 15:00, pirms 6 gadiem
Spec... rakstīja: Niecīgas
labākajam kādu laiku atpakaļ laika maksāja 55k sezonā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-07 23:31, pirms 6 gadiem
rahardilio laikam dzīvo alā. Daudzās Eiropas valstīs florbols ir straujāk augošais sporta veids.