Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam vārtu guvums sezonas pārliecinošākajā uzvarā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam vārtu guvums sezonas pārliecinošākajā uzvarā
Morics Krūmiņš
Foto: Esa Takalo

Somijas F-līga florbola turnīrā pie otrā vārtu guvuma sezonā ticis Morics Krūmiņš, sekmējot komandas uzvaru. Labas sekmes arī pārējām latviešu komandām Somijā – gan dāmām, gan kungiem. Tikmēr Igaunijā Niks Kazenko nav realizējis soda metienu.

Krūmiņš gūst savus otros vārtu sezonā

Cēsnieks Morics Krūmiņš ar rezultatīvu metienu sekmējis sava "Nokian KrP" šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru. Kārtējā mačā latvieša pārstāvētā vienība savās mājās ar rezultātu 9:3 (2:0, 4:1, 3:2) apspēlēja "Happee" vienību. Krūmiņš ar vārtu guvumu izcēlās trešā perioda piektajā minūtē, izmantojot rezultatīvā Henrija Johansona piespēli uz vārtsarga laukuma līnijas. Latvijas izlases aizsargam šis bija otrais rezultatīvais metiens sezonā. Tāpat viņš maču noslēdza ar pozitīvu (+2) lietderības koeficientu.

Lieliski turpina spēlēt Ragovska un Orstes vienība

Lielisku sniegumu Somijas florbola spēcīgākajā čempionātā turpina demonstrēt latviešu Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais LaSB, kas kārtējā mačā savā laukumā ar rezultātu 5:3 (1:2, 3:0, 1:0) apspēlēja slaveno "EraViikingit". Latviešu florbolisti šoreiz ar rezultatīvām darbībām neizcēlās. Ragovskis, kurš spēlēja trešajā maiņā, cīņu noslēdza ar pozitīvu (+1) lietderību, bet Orste palika rezervē. Septiņās aizvadītajās spēlēs LaSB izcīnījuši piecas uzvaras, turnīra tabulā atrodoties ceturtajā pozīcijā.

Pavlovska paliek rezervē komandas uzvarā

Otro uzvaru pēc kārtas Somijas spēcīgākajā florbola līgā izcīnījis Elizabetes Pavlovskas pārstāvētais SSRA, kas viesos ar rezultātu 8:5 (4:1, 1:2, 3:2) pieveica "EraViikingit" vienību. Latviešu florboliste, kura iepriekšējās cīņās darbojās komandas pirmajā maiņā, šoreiz palika rezervē, tādējādi spēles protokolā ar individuālām darbībām neatzīmējoties.

Mihailovs sezonas pirmajās spēlēs iesaistās ar rezultatīvu sniegumu

Somijas 3.divīzijā ar rezultatīvu sniegumu pirmās cīņas šosezon aizvadījis Adrians Mihailovs. Izlaidis pirmo sabraukuma posmu, kurā viņa pārstāvētais "TPS-3" izcīnīja divas uzvaras, nākamajā sabraukumā viņš bija kopā ar komandu, vispirms sekmējot 5:2 (0:1, 4:1, 1:0) uzvaru pār "Flames", atzīmējoties ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Pēc neilgas atpūtas "TPS-3" ar rezultātu 7:2 (0:1, 4:1, 3:0) apspēlēja arī "Salpa" vienību, Mihailovam atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli un divu minūšu noraidījumu. Līdz ar to turnīra tabulā "TPS-3" ar maksimāli izcīnītajiem astoņiem punktiem pašlaik atrodas pārliecinošā turnīra tabulas līderpozīcijā, kā vienīgie izvairoties no zaudējumiem.

Kazenko nerealizē soda metienu

Pirmo spēli šīs sezonas Igaunijas florbola čempionātā aizvadījis Nika Kazenko pārstāvētais "Eesti Maaulikool", kas savās mājās ar rezultātu 4:6 (3:1, 0:4, 1:1) piedzīvoja neveiksmi pret "Saalihokivarustus.ee" vienību. Latviešu florbolista komanda aizvadīja sekmīgu pirmo trešdaļu, iekrājot divu vārtu pārsvaru, bet trešā perioda ievadā pie rezultāta 3:1 Kazenko neizmantoja iespēju vēl vairāk palielināt pārsvaru, nerealizējot soda metienu.